Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Turcia: Nesa Lojistik

turkey_DSC_4755

Nesa Lojistik furnizează servicii de logistică în întreaga Turcie cu o flotă de 11 vehicule și o echipă de 30 de angajați. În același timp, aceștia sunt un dealer de anvelope Continental.

 

Patronul Cumhur Şanlı consideră că îngrijirea, monitorizarea și gestionarea cu dragoste a întreprinderii reprezintă cheia succesului.  


De ce v-a interesat o soluție pentru monitorizarea presiunii anvelopelor?

În industria de logistică, anvelopele reprezintă unul dintre articolele de cheltuieli cheie după combustibil. Pe lângă uzura anvelopelor, defecțiunile neașteptate legate de anvelope costă atât timp cât și bani. Ne-am gândit că ar fi util ContiPressureCheck™ la prevenirea acestor pierderi și am decis să îl încercăm. Am început cu 4 vehicule, de atunci nu am pierdut nicio anvelopă montată pe aceste vehicule în doi ani de zile. Flota noastră operează peste tot în țară. Am avut unele îndoieli la început, legate de cum va fi și de modul în care va funcționa. Dar în timp, am văzut că a funcționat foarte bine și a făcut mari contribuții la întreprinderea noastră.


Acum că îl utilizați, ce părere aveți despre ContiPressureCheck™? Care sunt beneficiile principale pentru dvs.?

Sistemul informează șoferul dacă anvelopele sunt dezumflate sau supraîncălzite. Așadar, șoferul poate acționa imediat și poate soluționa problema înainte ca anvelopa să se deformeze. Mai mult, daunele suplimentare cauzate de o pană, cum ar fi daunele la nivelul elementului de protecție împotriva noroiului, stopurilor și amortizoarelor, pot fi evitate. Așadar, munca șoferilor noștri a devenit mai ușoară.


Cum v-a ajutat ContiPressureCheck™ să vă îmbunătățiți întreprinderea? 

Am evitat pierderi de timp, performanțele noastre au crescut, în timp ce costurile noastre au scăzut. Atunci când o anvelopă se dezumflă, durata sa de viață este scurtată. Consider că am îmbunătățit durata de viață a anvelopelor noastre și am redus timpul de inactivitate.

turkey_nesa_banner
turkey_DSC_4780

Ați recomanda ContiPressureCheck™? De ce, de ce nu?

Cu siguranță, aș recomanda acesta și fac asta. Continental este o companie tehnologică unde se dezvoltă produse în mod continuu. Consider că aplicațiile acestuia vor fi extinse și va fi mult mai căutat după ce este integrat în sistemele noastre actuale de monitorizare. Va fi util în mod deosebit în ceea ce privește transportul internațional, cum ar fi remorcile frigorifice sau cele pentru combustibil.


Cum ați evalua interacțiunea cu angajații Continental?

Avem o comunicare deschisă și fiabilă cu întreaga echipă Continental. Aceștia ne susțin într-o mare măsură. Așadar, aș dori să le mulțumesc pentru toate eforturile lor valoroase.


Cum adaugă în general Continental valoare la întreprinderea dvs. și cum contribuie aceasta la succesul dvs. - de exemplu, legat de anvelope, reșapare și servicii?

Continental ne susține în toate privințele, compania pune majoritatea ideilor noastre în practică înaintea noastră. De asemenea, furnizăm asistență rutieră și oferim servicii de reșapare. Numele brandului nostru are o valoare proprie. Am încercat că prezentăm Continental către clienții noștri în trecut. Dar acum, clienții conștiincioși care cunosc foarte bine brandurile vin și cer în mod special „Continental”.


Mai aveți alte comentarii?

Nu am alte comentarii. Apropo, aș dori să mulțumesc angajaților și directorilor Continental. Ne dezvoltăm odată cu brandul nostru și ne vom dezvolta în continuare. Considerăm că sprijinul din partea Continental ne va ajuta să ne reprezentăm brandul mai bine.