Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Suedia: Broederna Oehmans AB

Earthmoving este întreprinderea principală a Mats Oehman & Håkan, Director General Executiv al companiei suedeze contractante Broederna Oehmans. Activă din 1981, compania are o flotă de 100 de vehicule. Propriile sale testări dovedesc că sistemul ContiPressureCheck™ funcționează fiabil chiar și în mediile cele mai dificile.


Ce face Broederna Oehmans AB?

Suntem o companie contractantă completă cu mulți ani de experiență în lucrările de sol și lucrările de inginerie civilă. Avem o prezență peste tot în Suedia. 

 

De ce ați ales ContiPressureCheck

Nu căutam în mod activ o soluție care ar putea monitoriza presiunea anvelopelor pentru noi, dar atunci când omul de vânzări de la Continental a prezentat conceptul legat de anvelopele premium și ContiPressureCheck™, care indică presiunea actuală a anvelopei și temperatura anvelopei, imediat am avut convingerea că ar fi interesant să o testăm. Dorim să rămânem de ultimă generație, iar orice ne ajută să obținem un consum mai redus de combustibil, un timp de activitate mai ridicat și o utilizare mai sigură a vehiculelor noastre este întotdeauna de interes pentru noi, în mod evident.

Aveați nedumeriri inițiale legate de sistem?

Noi suntem activi în medii în care anvelopele vehiculelor noastre sunt supuse la solicitări majore în fiecare zi. Așadar, desigur că ne întrebam cât de fiabil va fi sistemul – sistemul ar fi capabil să funcționeze corespunzător în acele condiții și ne-am putea baza pe ceea ce ne arată sistemul? 

 

De aceea am avut o perioadă de testare în care am verificat de două ori presiunea aerului și temperatura din senzori folosind un indicator pentru presiune standard. Rezultatul a fost că sistemul furnizează date foarte precise – de asemenea acesta lucrează fără probleme în mediul nostru solicitant. Considerăm că ne putem baza pe acest sistem!


Acum că utilizați sistemul, ce vă place cel mai mult la acesta?

Sistemul a fost ușor de instalat și configurat. Îmi place faptul că sistemul măsoară atât presiunea cât și temperatura, deoarece multe TPMS-uri măsoară numai presiunea – dar o temperatură prea ridicată în anvelope pe parcursul unei perioade lungi de timp le poate deteriora de asemenea. 

 

Cum v-a ajutat ContiPressureCheck™ în activitatea dvs. de zi cu zi?

Înainte verificam aerul manual, așadar era necesar să înlăturăm supape – drept rezultat, a fost prezent un risc de scurgeri și, pe termen lung, au fost pene. Toată lumea știe că e nevoie de timp pentru a verifica aerul – iar acum putem petrece acel timp făcând altceva.

 

Timpul de activitate al vehiculelor noastre s-a îmbunătățit de asemenea. Acum se indică dacă ceva este în neregulă cu o anvelopă, ceea ce înseamnă că putem lucra mai proactiv și putem remedia situația înainte ca vehiculele să necesite retragerea de pe șosea din cauza anvelopelor deteriorate. De fapt, am salvat deja cel puțin două anvelope care ar fi fost altfel pierdute – ar fi fost necesar să le înlocuim. În mod evident, noi economisim astfel timp și bani! 

Ați recomanda ContiPressureCheck™?

Cu siguranță. Acesta este un sistem foarte fiabil, ceea ce înseamnă că noi facem economii și avem viețile mai ușoare. Aș afirma că nefolosirea sistemului ar fi o risipă de bani.

 

Ce ați spune despre interacțiunile dvs. cu Continental?

Avem un parteneriat foarte bun cu Continental și cu omul nostru de vânzări, care are grijă de noi și revine cu vizite periodice legate de măsurătorile pentru anvelope și alte aspecte. De asemenea, acesta este disponibil dacă avem orice fel de întrebări privind anvelopele sau sistemele.