Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Slovenia: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Înființată în 1995, Eurotek Trebnje, d.o.o. este o companie de transport versatilă pentru transportul bunurilor prin toată Europa. Cu 250 de vehicule și 280 de remorci, aceștia gestionează transportul general al mărfurilor pentru tot felul de sectoare: hârtie, materiale textile, alimente și combustibil, precum și altele. De asemenea, aceștia sunt o companie de transport specializată pentru industria auto, transportând piese auto și autovehicule. Flota lor totală de vehicule parcurge în medie 30 de milioane de kilometri pe an.


Conform Directorului privind întreținerea Damjar Robar, ContiPressureCheck™ este soluția perfectă pentru ei deoarece doresc să mențină un control intern.


Cum ați descrie cheia succesului în afacerea dvs.?

Raționalizarea costurilor. În ultimii ani, am investit mult efort în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil, întreținerea periodică a vehiculelor și remorcilor, reducerea penalizărilor pentru incompatibilitatea vehiculelor cu regulamentele, educarea șoferilor în vederea utilizării funcției de pilot automat inteligent, etc.


De ce v-a interesat o soluție pentru monitorizarea presiunii anvelopelor?

Cu noul patron, am făcut multe privind anvelopele, din cauza raționamentelor de afaceri. Obiectivul nostru a fost să efectuăm noi înșine verificarea anvelopelor, deoarece avem oamenii noștri, așa că sistemul ContiPressureCheck™ este soluția perfectă pentru flota noastră. Beneficiile sistemului sunt controlul în timp real, informațiile în timp real, uzura ideală a anvelopelor și consumul de combustibil. Nu au existat îndoieli privind sistemul, deoarece prezentarea însăși a fost extrem de bună.


Acum că îl utilizați, ce părere aveți despre ContiPressureCheck? Care sunt beneficiile principale pentru dvs.?

Sistemul este extrem de util datorită monitorizării la distanță în timp real, posibilității verificării de la distanță a flotei și datorită alertelor imediate, lucruri care se reflectă în mod principal prin consumul de combustibil. Nu mai este necesar să așteptați să ajungă camionul în atelier pentru a verifica toți parametrii. Beneficiul principal constă în parcurgerea de mai mulți kilometri fără a fi necesară oprirea.


Cum v-a ajutat ContiPressureCheck™ să vă îmbunătățiți întreprinderea?

Sistemul este un ajutor excelent la realizarea obiectivului strategic al companiei noastre care constă în raționalizarea costurilor.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Ați recomanda ContiPressureCheck™?

Da. (sau Nu, deoarece nu aș dori să divulg secretul succesului nostru.)


Cum ați evalua interacțiunea cu angajații Continental?

Până acum, cooperarea noastră este lipsită de probleme.


Cum adaugă în general Continental valoare la întreprinderea dvs. și cum contribuie aceasta la succesul dvs. - de exemplu, legat de anvelope, reșapare, servicii?

Service-ul complet reprezintă o contribuție la întreprinderea noastră. De la anvelope la presiunea anvelopelor și controlul temperaturii.


Mai aveți alte comentarii?

Țineți-o tot așa.