Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Portugalia: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia, de la HTT – Horatotal Transportes – a povestit privind experiența companiei cu sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor de la Continental: beneficiile și susținerea incredibilă în vederea obținerii succesului întreprinderii cu flotă.

 

Ce este HTT? Cu ce se ocupă întreprinderea dvs.?

HTT este o companie pentru transport de bunuri dedicată tuturor tipurilor de trafic, național și internațional și cu un serviciu expres recunoscut.

 

Care este secretul succesului HTT?

Succesul esențial al HTT este bazat pe trei piloni principali: Personal, clienți și echipamente actualizate. Ne pasă de personalul nostru și facem tot ce putem pentru a le oferi cele mai bune condiții de lucru. Clienții noștri sunt punctul focal al activității noastre zilnice, le prezicem nevoile și le îndeplinim cerințele. Flota noastră are aproximativ trei ani și are toate condițiile pentru o călătorie sigură și confortabilă.


Ce beneficii ați văzut într-o soluție pentru monitorizarea presiunii anvelopelor?

Pentru tipul nostru de întreprindere, o secundă contează. Camioanele noastre funcționează non-stop, iar o oprire neașteptată are consecințe imprevizibile. Pe de altă parte, din moment de parcurgem 25.000 km lună/camion, eficiența consumului de combustibil este o preocupare specială în cadrul companiei. Proprietatea principală a anvelopelor pentru noi o reprezintă consumul de combustibil. Cu prețuri de combustibil pline de provocări, trebuie să ne provocăm să fim mai mult și mai eficienți, iar soluția Continental TPMS este un instrument important care ne ajută să ne atingem obiectivele. 

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Care este feedback-ul din partea colegilor/angajaților dvs. (ex. Manager de flotă, Manager de atelier, Șofer) care lucrează cu ContiPressureCheck/ContiConnect?

Foarte, foarte pozitiv. Șoferii care au deja sistemul îl apreciază mult. Acesta oferă șoferului certitudinea că anvelopele sale sunt la presiunea corectă și îl alertează privind orice problemă potențială, cum ar fi o pierdere completă a presiunii care ar putea duce la o defectare completă a anvelopei. Simplul fapt că dimineața aceștia pornesc motorul și văd că toate anvelopele sunt în regulă, este un plus pentru ei iar ei știu că dacă se întâmplă ceva în neregulă cu anvelopele, sistemul îi va avertiza, imediat.


Cum ați evalua interacțiunea cu angajații Continental?

În ceea ce privește relațiile profesionale dintre compania noastră și angajații Continental, pot spune doar că aceștia au fost întotdeauna foarte muncitori și s-au implicat astfel încât HTT să aibă cea mai bună valoare/km, îndeplinind întotdeauna nevoile și așteptările din partea companiei.

 

Cum adaugă în general Continental valoare la întreprinderea dvs. și cum contribuie aceasta la succesul dvs.?

Pentru HTT, Continental este un partener, nu un furnizor. Întotdeauna a existat disponibilitate completă din partea echipei tehnică de la Continental.

portugal-quote