Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Germania: Zerhusen Kartonagen

Germany: Zerhusen Kartonagen

Zerhusen Kartonagen GmbH, cu sediu principal în Damme, Germania, s-a bazat pe soluții inteligente de la Continental pentru managementul anvelopelor încă din 2014. Începând cu sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor ContiPressureCheck™, compania a făcut un pas către monitorizarea inteligentă a anvelopelor în 2016 ca unul dintre primii clienţi de testare pentru ContiConnect™.


Cu Conticonnect, directorul companiei Roland Zerhusen poate monitoriza fiecare anvelopă din flota sa la orice moment.

 

Soluţia constă în trei componente: senzorii de anvelopă care măsoară presiunea anvelopelor şi temperatura din interiorul anvelopelor, un receptor de date staţionar cunoscut ca cititorul pentru locaţie şi portalul web. Datele sunt transmise de pe senzorul de anvelopă către cititorul pentru locaţie, care apoi le trimite către portalul web pentru analiză prin reţeaua mobilă. Folosind portalul web, managerul de flotă auto poate monitoriza cu uşurinţă condiţia anvelopelor. De asemenea, acesta primeşte în mod proactiv un SMS sau un e-mail dacă presiunea anvelopelor nu este potrivită, permițându-i să acționeze în mod corespunzător.

 

Directorul companiei Zerhusen se poate așadar concentra în întregime pe afacerea sa principală, pe producţia şi vânzarea de ambalaje din carton. Pe lângă economie şi eficienţă, focalizarea sa principală este pe clienţii săi: „Ambalajele noastre din carton ondulat sunt necesare pentru industria alimentară, industria de materiale plastice și industria de mobilă pentru ambalarea propriilor lor produse.” Compania Zerhusen livrează în medie 70 de încărcături de camion de bunuri în fiecare. „Noi furnizăm clienților noștri majori două sau trei încărcături de camion pe zi.” Pentru a respecta intervalele de timp alocate pentru descărcare la client, livrarea fiabilă și punctuală este esențială.

 

„De când am început să utilizăm ContiConnect™, am prevenit douăsprezece pene,” raportează antreprenorul. „În mod deosebit, soluția pentru gestionarea inteligentă a anvelopelor ne-a ajutat să abordăm problema majoră a daunelor cauzate de obiectele străine integrate.” În tot anul 2017, flota nu a suferit o singură pană datorită componentelor metalice integrate sau altor obiecte similare.

germany_banner-zitat-zerhusen
Germany: Zerhusen Kartonagen

Un alt beneficiu este că acum vehiculele se deplasează tot timpul cu o presiune optimă a aerului. „Înainte să începem să utilizăm ContiConnect™ în flota noastră, nu am avut nicio monitorizare reglată a presiunii anvelopelor și nu ne-am concentrat pe presiunea anvelopelor,” povestește Zerhusen. Anvelopele erau unul dintre aspectele monitorizate în verificări periodice în atelierul pentru reparații auto al companiei. „Această soluție nu poate fi înlocuită cu o verificare manuală,” afirmă managerul de atelier de reparații auto Andreas Knüppe. Monitorizarea continuă și condusul cu presiune optimă a aerului ajută nu doar la prevenirea penelor și defecțiunilor, ci economisește și combustibil – aproximativ trei-patru litri per 100 de kilometri.

 

„Odată cu introducerea Conticonnect™, subiectul presiunii optime a anvelopelor este de asemenea prioritizat de șoferi,” raportează Zerhusen. „Nu doar deoarece acesta îmbunătățește siguranța șoferului și a vehiculului, dar și pentru că șoferii nu mai trebuie să se ocupe singuri de această problemă.” Toate informațiile sunt furnizate către departamentul de programare și atelierul de reparații auto, ceea ce înseamnă că se poate asigura o reacție rapidă. În plus, companiei îi place să utilizeze subiectul ContiConnect™ pentru a-și îmbunătăți propria imagine. „Șoferii discută despre aceasta, noi spunem clienților despre aceasta și de asemenea am abordat subiectul în revista companiei.” Așadar ContiConnect™ a devenit rapid parte din activitățile zilnice ale companiei și este acceptat și integrat complet.