Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota pentru viitor.

Slovenia: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

BZ Transport a fost stabilită în Slovenia în 2010. Compania este implicată în transportul mașinilor noi și vechi din Europa. Directorul Slobodan Okosanović ne oferă informații privind afacerile sale și experiența sa cu soluțiile digitale ale Continental. Pentru el, cheia succesului sunt persoanele cu care lucrează – iar, până acum, atât angajații cât și partenerii de afaceri sunt fericiți cu sistemul Continental.


De ce v-a interesat o soluție pentru monitorizarea presiunii anvelopelor?

Pentru un control mai bun și mai facil și, cel mai important, din motive legate de siguranță. Avantajele sistemului sunt costurile mai reduse și o siguranță îmbunătățită. Dar nu am avut nicio îndoială privind sistemul la început. Dacă am fi avut îndoieli în privința acestuia, nici măcar nu l-am fi instalat.


Acum că îl utilizați, ce părere aveți despre ContiPressureCheck™? Care sunt beneficiile principale pentru dvs.?

Întotdeauna avem informații precise la dispoziție. Chiar și istoricul este vizibil. Cel mai bun beneficiu al sistemului este siguranța. Dacă se întâmplă ceva cu anvelopa, este mai ușor de văzut dacă aceasta este din cauza presiunii aerului sau din cauza supraîncălzirii. De asemenea, este mai facil să se evalueze de ce există defecțiuni.


Cum v-a ajutat ContiPressureCheck/ContiConnectsă vă îmbunătățiți întreprinderea?

A trebui să desfășurăm controlul anvelopelor o dată la două luni, dar acum această parte este eliminată. Costurile de control au fost reduse, în timp ce controlul asupra anvelopelor a crescut.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Există o diferență, deoarece noi avem o prezentare generală constantă a presiunii potrivite a anvelopelor, care duce de asemenea la un consum de combustibil mai redus. Durata de viață a anvelopei și carcasei este cu siguranță îmbunătățită, deoarece presiunea anvelopelor este întotdeauna corectă. În toată această poveste, este de asemenea important să putem fi siguri că persoana care a montat anvelopele le-a și umflat corespunzător.


Ați recomanda ContiPressureCheck™?

Da. Mai ales datorită siguranței și preciziei datelor.


Cum ați evalua interacțiunea cu angajații Continental?

Cooperare bună, dar suntem de asemenea foarte mulțumiți de sfaturile din partea Continental.


Cum adaugă în general Continental valoare la întreprinderea dvs. și cum contribuie aceasta la succesul dvs. - de exemplu, legat de anvelope, reșapare, servicii?

În ceea ce privește calitatea anvelopelor, buna organizare a logisticii, livrarea promptă a anvelopelor și reșaparea sunt disponibile și planificăm acestea pentru viitor.


Mai aveți alte comentarii?

Doresc să felicit munca și efortul întregii echipe Continental.