Produse pentru Transport

ContiConnect

ContiConnect™

Digital Tire

ContiConnect. Monitorizarea digitală a anvelopelor. Oricând. Oriunde.

ContiConnect este platforma Continental pentru monitorizarea digitală a anvelopelor pentru flote comerciale, acum disponibilă în anumite piețe din întreaga lume. Prin digitalizarea activităților dvs. de monitorizare a anvelopelor cu Conticonnect, puteți asigura timp de activitate îmbunătățit și costuri de întreținere mai scăzute și puteți de asemenea maximiza economiile de combustibil. Senzorii de anvelope montați pe căptușeala interioară transmit presiunea anvelopelor și date privind temperatura către o stație de citire pentru locație și raportează starea către un portal web. Mai mult, puteți capta datele privind anvelopele cu instrumentul portabil și le puteți încărca manual pe portalul web - aceasta ajută în cazul în care vehiculele nu se întorc frecvent la puncte de verificare dedicate sau nu sunt în raza stației de citire pentru locație. Cu ContiConnect puteți primi notificări personalizabile astfel încât să puteți aborda problemele privind presiunea anvelopelor în timp real și să evitați defecțiunile costisitoare.

ContiConnect - soluția eficientă pentru monitorizarea anvelopelor de la distanță.

ContiConnect vă permite să monitorizați de la distanță presiunea anvelopelor și temperatura în timp real și vă notifică în caz de alerte urgente. Astfel, acesta previne defecțiunile legate de anvelope și generează valoare prin creșterea timpului de activitate al vehiculului. 

  • Constă în diferite componente, care includ senzorii din anvelope, o stație de citire pentru locație, un element de backend, precum și un portal web și servicii de notificare.
  • Monitorizează, analizează și raportează presiunea anvelopelor și temperatura pentru flote întregi pe baza datelor de la senzorii din anvelope, colectate de o stație de la locație.
  • Trimite alerte, dacă presiunea anvelopelor deviază de la valoarea definită.
  • Notifică grupul privind recipienții definiți prin e-mail sau SMS și sugerează acțiuni de corectare, după caz.
  • Permite managerului flotei să acționeze proactiv în loc să rezolve probleme în mod reactiv.
  • Un timp de activitate mai mare pentru întreaga flotă, mai puțină întreținere și succes general în ceea ce privește mobilitatea și eficiența.
conticonnect-components-tire-sensor-image

Senzorul de anvelopă este montat pe căptușeala interioară a unei anvelope pentru a colecta date. Senzorul poate fi montat ulterior sau montat din fabrică pe o anvelopă.

conticonnect-components-yard-reader-station-image

Stația de citire pentru locație este componenta de conectivitate a ContiConnect care primește date de la senzorii anvelopelor dintr-o locație și care le transmite prin conexiune celulară către elementul de backend. Stația de citire pentru locație este instalată la punctele frecvente de contact ale flotei, cum ar fi o stație pentru spălare, o benzinărie sau alte puncte de verificare de la locație. Aceasta citește datele de pe senzorii anvelopelor și le trimite către elementul de backend, unde sunt analizate și interpretate.

Manualul de instalare pentru stația de citire pentru locație este disponibil aici.

conticonnect-components-handheld-tool-image

Instrumentul portabil este necesar pentru inițializarea ContiConnect. Această componentă este utilizată pentru a aloca fiecare senzor la poziția roții corespunzătoare a vehiculului. Se conectează wireless la senzorii anvelopelor. Mai mult, puteți de asemenea să utilizați instrumentul portabil pentru a importa datele anvelopelor pe portalul web fără o stație de citire pentru locație.

conticonnect-components-web-portal-image

Portalul web ContiConnect este interfața în care puteți monitoriza proactiv condițiile anvelopelor pentru toate vehiculele dvs. Portalul web este o aplicație bazată pe browser care poate fi accesată de pe orice tip de dispozitiv.