Produse pentru Transport

stage_CLC_TT

ContiLifeCycle™

ContiLifeCycle™

Anvelopele noastre au o durată de viață mai mare

ContiLifeCycle

Multe vieți pentru Anvelopele de Camion Continental.

Linkrapid

Anvelopele de camion Continental sunt concepute pentru o economie esențială de-a lungul întregii durate de viață. ContiLifeCycle™ începe cu anvelopa nouă și continuă cu soluțiile noastre de reșapare de calitate superioară și ContiCasingManagement. 

ContiLifeCycle prelungește durata de viață a anvelopelor dumneavoastră și astfel, costurile asociate anvelopelor scad în mod semnificativ.

Atunci când achiziționați o anvelopă reșapată, bugetul dumneavoastră va fi mai puțin micșorat și, în același timp, veți ajuta la protejarea mediului. Reutilizarea carcasei economisește energie și materii prime. Utilizarea multiplă a carcasei reduce de asemenea numărul de anvelope vechi aflate în circulație.

New_Continental_Tires

Noile anvelope Continental

Noile anvelope Continental - Fabricate pentru mai mult decât o singură durată de viață

Nu toate drumurile sunt la fel și același lucru este valabil și pentru transport. Știind acest lucru, am fabricat anvelopele de camion Continental care se potrivesc condițiilor unice ale activităților dumneavoastră de transport. Acest lucru înseamnă că anvelopele au demonstrat întregul lor potențial pentru a spori economia totală a vehiculelor dumneavoastră.

Carcasa Continental este ceea ce face ca anvelopele noastre să fie atât de economice. Fabricate cu taloane și componente de amestec optimizate și perfect potrivite și un profil ce se adaptează cel mai bine utilizării, carcasa Continental dobândește o durabilitate structurală remarcabilă. Durabilitate care se amortizează.

Carcasa Continental este prin urmare o investiție care merită deoarece se consideră o materie primă valoroasă pentru reșapare. Prin reutilizarea carcasei, protejați nu numai resursele mondiale dar și conservați propriul dumneavoastră buget.


Regrooving_CLC

Recanelare

Recanelarea - Abordarea inteligentă de prelungire a duratei de viață a anvelopelor dumneavoastră

Recanelarea profesională este o opțiune rezonabilă care prelungește durata de viață a anvelopei, făcând-o să fie chiar mai economică.

De fapt, recanelarea se amortizează de două ori: mai întâi, pentru că puteți rula anvelopa o perioadă mai mare de timp, și, în al doilea rând, pentru că grosimea profilului inferior reduce rezistența la rulare, care, la rândul ei, scade consumul de combustibil.

În plus, există beneficii pentru mediu. O anvelopă ce poate rula mai mult, înainte de a fi schimbată, economisește resurse valoroase. Anvelopa trebuie să fie bineînțeles etichetată ca fiind recanelată. Pentru a exploata la maxim acest potențial adăugat, fără deteriorarea carcasei, această recanelare poate fi executată doar de către specialiști calificați.


Casing_Management

ContiCasingManagement™

ContiCasingManagement™ - Un serviciu incredibil de valoros

Achiziționarea anvelopelor de camion Continental se amortizează foarte rapid. Acest lucru nu se datorează numai calității remarcabile a anvelopelor noastre ci și duratei lor îndelungate de viață. De la noi aveți și ContiCasingManagement pentru a vă ajuta să țineți costurile sub control pe toată durata de viață a anvelopei.

ContiCasingManagement utilizează metode standardizate pentru a avea grijă de întreg procesul de gestionare a carcasei. De exemplu, puteți folosi sistemul nostru online de gestionare a carcasei pentru a avea un control constant asupra stocului dumneavoastră de carcase uzate și pentru a decide în orice moment ce doriți să faceți cu anvelopele dumneavoastră uzate: să le vindeți, să le reșapați sau pur și simplu să ni le predați – orice, oricum și oricând doriți dumneavoastră. Acest lucru vă oferă dumneavoastră și parcului dumneavoastră de anvelope cea mai mare flexibilitate și transparență posibilă.


ContiCasingManagement™:

  • colectarea carcasei
  • inspecția/evaluarea carcasei
  • achiziționarea carcasei
  • eliminarea/distrugerea
  • ContiCasingBank (incl. rapoarte online)

Retreading_CLC

Reșapare

ContiTread reprezintă banda de rulare de calitate superioară de la Continental pentru reșaparea la rece.

Această bandă de rulare este produsă exclusiv cu ajutorul amestecurilor și profilelor Continental. Prin alegerea acestei metode, oferiți anvelopei dumneavoastră un profil nou, îi prelungiți durata de viață și astfel, reduceți costurile dumneavoastră totale cu anvelopele.

Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când sunt folosite pentru reșapare carcasele de înaltă tehnologie și calitate superioară de la Continental. Cu toate acestea, ContiTread poate fi aplicat și altor confecționări de carcase.

Utilizând serviciul nostru de reșapare la cald de calitate superioară ContiRe, oferiți o viață nouă anvelopei dumneavoastră de camion uzată Continental și realizați o performanță economică completă a anvelopei.

Fabricarea ContiRe este similară modului în care noi confecționăm anvelopele noastre noi - utilizând aceleași profile și amestecuri de cauciuc. Sunt folosite în mod exclusiv carcasele Continental, care sunt reșapate talon-talon. Această metodă reînnoiește de asemenea pereții laterali/flancurile iar anvelopele rămân cu posibilitatea de recanelare.

Pentru a asigura standardul nostru performant de calitate, fiecare anvelopă beneficiază de teste de durabilitate și siguranță, conform unui sistem standardizat de calitate. În consecință, fiecare ContiRe este protejată de garanția Continental. Toate acestea, împreună cu distanța parcursă remarcabilă fac din ContiRe cea mai bună alegere dintre anvelopele supuse procesului de reșapare.

Există două metode ce pot fi folosite pentru reșaparea anvelopelor: reșaparea la cald și reșaparea la rece. Doar carcasele selectate cu atenție și inspectate corespunzător sunt folosite în oricare din aceste metode. Procesul de fabricare în sine este de asemenea identic pentru ambele metode, până la punctul de aplicare a materialului benzii de rulare și executare a vulcanizării.


Reșaparea la cald

În timpul reșapării la cald, procesul de aplicare a materialului benzii de rulare este virtual identic cu cel al confecționării unei anvelope noi.

Materialul benzii de rulare este luat direct de pe extruder și aplicat carcasei deșapate. Ulterior, ansamblul benzii de rulare/carcasei este vulcanizat într-o matriță de vulcanizare cu modelul benzii de rulare solicitat. Modelul de pe banda de rulare este format în timpul procesului de vulcanizare la fel ca și atunci când este confecționată o anvelopă nouă.

Anvelopele de camion reșapate la cald de la Continental sunt reșapate talon-talon. Principalul avantaj al acestui principiu este faptul că pereții laterali sunt reînnoiți, asigurând o calitate a anvelopei reșapate la cald comparabilă cu cea a unei anvelope noi.


Reșaparea la rece

Utilizând metoda de reșapare la rece, o bandă de rulare modelată și prevulcanizată este aplicată carcasei deșapate. Această bandă de rulare este aplicată, cu o tensiune constantă, împreună cu un strat de legătură nevulcanizat pe carcasa deșapată; pretensionarea asigură deja înainte de vulcanizare faptul că banda de rulare se adaptează în mod optim profilului anvelopei și garantează că părțile componente sunt prinse eficient împreună, în timp ce anvelopa se află în autoclavă (camera de vulcanizare). Apoi, anvelopa pregătită este “ambalată” într-o cameră de vulcanizare (cămașă) și vulcanizată sub presiune în autoclavă.


ECE 109

Reglementarea ECE Nr. 109 definește standardele de aprobare tip în producția de anvelope pneumatice reșapate pentru autovehicule și remorcile acestora. Această reglementare definește măsurile stricte de control al calității ce au devenit obligatorii pentru firmele de reșapat din septembrie 2006, în vederea asigurării unor anvelope reșapate de calitate superioară.