Produse pentru Transport

Conti CrossTrac

Două lumi. O singură soluție.

Două lumi. O singură soluție.

Conti CrossTrac. Își continuă drumul.

Conti CrossTrac tire line


Problemă complexă. Soluție competentă.

Noua gamă de anvelope Conti CrossTrac a fost proiectată în baza celor mai recente tehnologii ale anvelopelor pentru camioane și experienței îndelungate a Continental, ținând cont de faptul că anvelopa trebuie să răspundă la cerințele unor utilizări foarte diferite. Rezultatul este o flexibilitate echilibrată cu durabilitate, tracțiune și robustețe de excepție pentru condițiile solicitante ale unui teren accidentat, precum și performanțe optime pe șosele - o gamă de anvelope flexibilă și adaptivă conform cerințelor operațiunilor dvs. comerciale. În plus, cu anvelopele premium de la Continental, beneficiați de o soluție completă pentru afacerea dvs.: anvelopele Conti CrossTrac sunt ideale pentru soluțiile de monitorizare digitală a anvelopelor ContiConnect™ si ContiPressureCheck™. Și după ce s-au uzat, se vor bucura de o a doua viață drept parte din ContiLifeCycle™.

Conti CrossTrac HD3

De neoprit pe drumuri sinuoase, dificil de parcurs

Cu rezistența lor îmbunătățită împotriva ciobiturilor, tăieturilor și fisurilor, anvelopele Conti CrossTrac se dovedesc a fi adevărații cai de povară pentru toate utilizările pe teren accidentat și în condiții adverse.

Conti CrossTrac HD3 Tread

Fiabilitate pe șosele

Anvelopele Conti CrossTrac îndeplinesc toate cerințele dvs. referitoare la deplasările pe șosele: acestea asigură un kilometraj ridicat, manevrabilitate excelentă și un consum redus de combustibil.

Inteligente într-un mod robust. Tracțiune și versatilitate în condiții solicitante de utilizare.

De obicei, căile de rulare optimizate pentru tracțiune, cu caneluri late, asigură o uzură mai avansată și mai rapidă pe șoselele pavate uscate. Însă cu noul profil al benzii de rulare și compușii de ultimă generație, noua anvelopă Conti CrossTrac asigură echilibrul perfect dintre performanțele de pe teren accidentat și cele de pe șosele.

Conti CrossTrac HS3

Manevrabilitate optimă pentru puntea de virare

Anvelopele Conti CrossTrac HS3 includ un profil optimizat cu patru caneluri cu nervuri de mari dimensiuni pentru o presiune uniformă pe întreaga suprafață a anvelopei. Proprietățile excelente de abraziune se manifestă optim pe șoselele pavate, dar și pe teren accidentat.

Conti CrossTrac HD3
Conti CrossTrac HD3 Tread Pattern

Tracțiune fiabilă pentru puntea motrice

Anvelopele Conti CrossTrac HD3 asigură un profil direcțional pentru performanțe privind uzura și tracțiune excelentă pe șosele și pe teren accidentat.

Conti CrossTrac HT3
Conti CrossTrac HT3 Tread Pattern

Kilometraj ridicat pentru puntea remorcii

Anvelopele Conti CrossTrac HT3 includ un profil al umărului anvelopei extrem de robust și rezistent la abraziuni pentru stabilitate laterală suplimentară. Centrul flexibil al benzii de rulare se adaptează la toate suprafețele carosabile și minimizează pericolele legate de tăieturi sau perforații.

Cauciuc natural. Cărbune activ..

1. Negru de fum împotriva tăieturilor

Un tip distinctiv de negru de fum activ din amestecul compușilor asigură o rezistență impresionantă împotriva tăieturilor și stabilitate împotriva perforațiilor.

2. Rezistență naturală

O cantitate extra ridicată de cauciuc natural garantează robustețe excelentă și rezistență împotriva ciobiturilor și tăieturilor.

3. Combinarea a două lumi.

Îmbinarea a diferiți compuși pentru partea exterioară și cea interioară permite echilibrarea a diferite cerințe legate de utilizări opuse. Compusul bazei este optimizat pentru o rezistență redusă la rulare, în timp ce compusul pentru partea exterioară este proiectat pentru tracțiune optimă.