Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Testimoniale: ContiPressureCheck™

Experiențe cu ContiPressureCheck™.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Germania

"Nici o oprire datorată problemelor cu anvelopele"

"De când am echipat vehiculele cu ContiPressureCheck, nu am observat nici o oprire datorată problemelor anvelopelor – datorăm totul acestui sistem și nu putem decât să îl recomandăm. Este absolul fără greșeală.."

Stefan Rinker, Director Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, Regatul Unit

“La scurt timp după ce am montat sistemul, acesta a detectat o pierdere de presiune într-o anvelopă. Am putut să reparăm pana și am economisit costul cu o nouă anvelopă, ceea ce a însemnat faptul că sistemul s-a amortizat de la început prin faptul că a detectat o problemă..” 

Jimmy Savage, Șef de atelier Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, Regatul Unit

“ContiPressureCheck oferă șoferului asigurarea că anvelopele sale au presiunea corectă și îl avertizează asupra oricărei probleme potențiale, cum ar fi o pierdere mică de presiune ce ar putea duce la o defectare completă a anvelopei.

Deoarece primești o avertizare anticipată a problemei acest lucru permite luarea unei acțiuni prompte și poate evita costul și neplăcerea de a avea o deteriorare a anvelopei.” 

Scott Logan, Director transport și șef de atelier WJ Roadmarkings

Transport Gheeraert, Belgia

“De când am început să folosim ContiPressureCheck, am înregistrat o scădere considerabilă a costului de motorină, pentru repararea penelor și pentru mentenanță. Acest lucru nu înseamnă doar că am economisit timp și bani –  de fapt, putem să oferim clienților noștri un serviciu mult mai fiabil. Sistemul este ușor de instalat și de exploatat. Alte efecte pozitive sunt o amprentă redusă de carbon și o siguranță crescută pentru șoferi, mărfuri și vehicule ca urmare al unui număr mai mic de pene.” 

Peter Gheeraert, Owner of Transport Gheeraert