Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Testimoniale: People

Experiențe cu anvelopele Continental pentru autobuze și autocare.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Germania

"Pentru a ne asigura că toți clienții ajung la destinațiile lor în siguranță și la timp, siguranța și calitatea parcului nostru de autobuze sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Acest lucru include de asemenea anvelope de calitate superioară. Noile anvelope pentru autocare Conti îndeplinesc cerințele noastre solicitante: confort de conducere remarcabil, manevrabilitate perfectă și deplasare silențioasăă – toate caracteristicile fiind apreciate cu adevărat de clienții noștri."

Ingo Kehl, Director General al Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Germania

"... o experiență de condus sigură și plăcută..."

"Majoritatea pasagerilor noștri sunt școlari, astfel siguranța este extrem de importantă pentru noi. Deoarece drumurile secundare și suprafețele critice sunt deseori curățate de gheață și zăpadă mai târziu în timpul zilei sau deloc, anvelopele de iarnă sunt absolut indispensabile. Șoferii noștri confirmă că performanța de aderență a anvelopelor HSW Scan asigură o experiență de condus sigură și plăcută în condiții de iarnă." 

Verkehrs AG Freiburg, Germania

"...frânarea sporită și controlul crescut al direcției..."

"Noi utilizăm anvelope de iarnă pentru a asigura siguranța pasagerilor, a șoferilor noștri și a vehiculelor noastre. Atât pe suprafețe uscate cât și pe suprafețe umede, confortul de conducere oferit de anvelopele de iarnă nu este diferit de confortul oferit de anvelopele HSU1. În plus, apreciem frânarea sporită și controlul crescut al direcției."

Wricke Touristik, Germania

"...comentarii pozitive din partea pasagerilor..."

"Chiar înainte ca schimbările reglementărilor pentru traficul rutier să intre în vigoare, din motive de siguranță, am schimbat adesea anvelopele de vară cu cele de iarnă. Semnul de fulg de zăpadă de pe partea laterală a anvelopelor a fost remarcat de pasageri și am primit comentarii pozitive din partea acestora."