Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Testimoniale: Goods

Experiențe cu anvelopele pentru camioane Continental.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugalia

"...distanța parcursă, capacitatea de reșapare și siguranța."


"Proprietățile importante ale anvelopelor pentru noi sunt: consumul de combustibil, distanța parcursă, capacitatea de reșapare și siguranța. Continental este un partener adevărat pentru Patinter, oferindu-ne un pachet fiabil. În ceea ce privește calitatea și performanța anvelopelor de calitate superioară Continental, prețul lor de achiziție este de o importanță mai mică. Continental este întotdeauna disponibil în scurt timp cu servicii de încredere și de înaltă calitate."

Francisco Polonio, proprietar al Patinter

Schenker AB, Sweden

"Calitatea superioară și o rețea de service europeană sunt ceea ce noi apreciem cel mai mult.”

"Anvelopa Continental este o anvelopă de calitate superioară cu o carcasă bună. Anvelopele pentru distanțe mari trebuie să aibă întreg pachetul, și aceasta este ceea ce oferă anvelopele Continental. Calitate superioară și o rețea de service europeană sunt ceea ce noi apreciem cel mai mult."

Ola Ahlqvist, Director General & Rustan Eliasson, Administrator de parc

Schenker în Suedia:
Schenker AB a fost înființată în octombrie 1998, când BTL Sweden și Schenker Transport au fuzionat într-o companie. De atunci, compania s-a dezvoltat rapid..

Sweden Schenker oferă companiilor o varietate de transporturi interne și internaționale și servicii de logistică. Cu sisteme avansate de trafic și de informații, linii directoare de calitate stricte, experiență de mediu și servicii de logistică eficiente, Schenker se străduiește să ofere o dezvoltare strategică în domeniul logisticii și consultanțe.

Schenker are în Suedia 4.177 de angajați împărțiți în 2.140 de muncitori calificați și 1.977 de angajați cu contract colectiv de muncă. Suplimentar acestui număr de angajați, aproximativ 7.000 de persoane lucrează indirect pentru companie prin intermediul filialelor.

Wackfelt Transport AB, Suedia

"...prețul corect pentru întreg pachetul."


"Cel mai important pentru mine este faptul că pot să mă bazez întotdeauna pe performanță. Avem nevoie de un produs fiabil care să îndeplinească termenele limită. De când conduc folosind Continental, am avut poate o defecțiune pe an. Așa că, anvelopele sunt foarte fiabile.

Înainte foloseam Michelin, dar nu am fost mulțumit de service, deoarece nu era de încredere. Ulterior am schimbat cu Bridgestone, dar calitatea cred că nu era bună. Așa că, astăzi folosesc doar Continental.

Anvelopele Continental oferă prețul corect pentru întreg pachetul. Acest lucru este foarte important pentru mine. Este o oferă comprehensivă: service și cost pe distanță parcursă foarte bune. Contactul personal este de mare importanță pentru mine. Lucrez cu un reprezentant Continental care are grijă de partea tehnică și îmi oferă un service foarte profesional. Întotdeauna mă pot baza pe el."

Jonas Wackfelt, Proprietar