Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Testimoniale - Construction

Experiențe cu anvelopele Continental pentru șantierele de construcții.

DFA Transport und Logistik GmbH, Germania

Werner Speer, Șeful Departamentului de achiziții
“...manevrarea foarte bună se combină cu tracțiunea excelentă."


""Anvelopele Continental sunt fabricate exact pentru nevoile utilizărilor noastre mixte. Noua anvelopă HSC1 ne-a convins de manevrarea bună combinată cu tracțiunea excelentă."

"Activitatea companiei noastre este focalizată pe recuperarea terenului de pe fostele depozite ale minei de uraniu din Germania de Est. Aici veți găsi condiții extrem de variate: de la  drumuri cu piatră colțuroasă și argilă grasă, până la drumuri noroioase acoperite cu deșeuri din mină și construcții. Din acest motiv parcul nostru are nevoie de anvelope rezistente ce pot stăpâni acest mediu solicitant și dur."

Kanars S.L., Spain

Francisco Arques Salaet, Șofer
“...manevrare exactă și performanță excelentă pe drum obișnuit.”


"Având 40 de ani de experiență știu ce înseamnă o anvelopă bine fabricată. Noua anvelopă Continental HSC1, cu manevrare exactă și performanță excelentă pe drum obișnuit este o astfel de anvelopă.

Munca mea actuală este de a transporta pietriș la alte șantiere de construcții, așa că mă deplasez cu vehiculul meu nu numai pe teren accidentat dar și pe drumuri obișnuite destul de mult. De aceea, am nevoie de anvelope pentru domeniul construcțiilor care sunt fiabile pe autostradă. Noua anvelopă HSC1 îmi oferă siguranța necesară și o experiență totală bună de condus pe care cu adevărat mă pot baza."

Toscana Scavi S.r.l, Italy

Giuseppe Mattina, Șofer
“...tracțiune foarte bună și durabilitate superioară."


"Urcând pe drumuri înguste și pietroase trebuie cu adevărat să mă bazez pe anvelopele mele. Având o tracțiune foarte bună și o durabilitate superioară, noile anvelope pentru construcții Continental s-au dovedit a fi o alegere excelentă pentru nevoile mel.

Noi urcăm pe drumuri înguste de multe ori pe zi sosind în vârf și încărcând blocuri mari de marmură. Apoi, trebuie să ne întoarcem. Nu există posibilitatea să facem o întoarcere așa că trebuie să mergem înapoi acționând marșarierul. În aceste condiții, este esențial să ai anvelope precum HSC1 și HDC1 ce oferă o manevrare foarte bună și o robustețe excelentă la deteriorărie."