Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Din culise

Testare performantă

article_66w_image1

Anvelopele de testare sunt echipate cu cele mai rafinate piese electronice, analize chimice de laborator, imagini cu radiații Roentgen și chiar tomografie computerizată: metodele de testare de la Continental pentru dezvoltarea anvelopei perfecte devin din ce în ce mai sofisticate și furnizează date colegului nostru preferat – calculatorul.

Mai multe

Trage, crestează, perforează: Oferă cauciucului totul

New content item (5)

Într-o anvelopă de camion intră până la 15 tipuri diferite de compuși de cauciuc. La Continental se testează cu acurate care sunt cei mai buni compuși, pentru care componente, pentru care modele specifice, folosind fiecare metodă la care te poți gândi, multă experiență și poate chiar mai multă transpirație.

Mai multe

De la o lansare la următoarea

article_66w_image1

În spatele fiecărei anvelope noi pentru vehicule comerciale de la Continental ce intră pe piață sunt talente precum Andreia Bessa și José Esteves. Ingineri de dezvoltare ce asigură faptul că idei bune duc la anvelope mai bune – generație după generație.

Mai multe

Producătorul de cauciuc

article_66w_image1

Nu tot cauciucul este la fel. Mai mult de 10.000 de compuși sunt creați în fiecare an în laboratorul lui Fred Waldner. Doar cei mai buni compuși ajung în final în anvelopele Continental.

Mai multe

Patru ani de efort și cauciuc

article_66w_image1

Dezvoltatorii de anvelope încearcă în mod constant să țină pasul cu cerințele clienților și reglementările legale, ca să nu mai vorbim de lupta cu legile fizicii și chimiei. Dar în timp ce nu poți face dintr-un pătrat un cerc, noua familie de anvelope hibrid reușește să se apropie de Continental destul de mult.

Mai multe

Provocarea de la Korbach

article_66w_image1

Continental produce anvelope speciale comerciale în Korbach, Germania – singurele care încă mai vin dintr-o țară industrializată din vest. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unei mașini pe care angajații capabili au dezvoltat-o.

Mai multe

Ia-o ușor? În nici un caz!

article_66w_image1

O valoare Conti, Wilhelm Pollmer lucrează în Korbach de 44 de ani: el a dobândit deprinderi manuale pe scară ierarhică la Continental, începându-și ucenicia ca instalator de mașini la sfârșitul anilor ʼ60. Astăzi el întreține și deservește mașinile pe care Continental le folosește pentru a produce anvelopele sale speciale comerciale.

Mai multe