Produse pentru Transport

New content item

La UEFA EURO 2016™, autocarele oficiale circulă prin Franţa dotate cu anvelope Premium pentru autocare, de la Continental

07/06/2016

Anvelopa Conti Goal HA3, exclusivă la UEFA EURO 2016TM, e cocepută dupa anvelopa testată deja Conti CityPlus HA3 pentru transport regional și oferă manevrabilitate optimă și performanță pe carosabil ud pentru siguranță în cele zece orașe gazdă. Pe dimensiunea 295/80 R 22.5, Conti Goal HA3 poate fi montată pe orice axă.

  • Producătorul de anvelope Continental este sponsor oficial al UEFA EURO 2016TM şi pune la dispoziţia tuturor celor 24 de echipe anvelopa Conti Goal HA3, special concepută pentru autocare

  • Amestecul de cauciuc, de înaltă calitate, asigură siguranţă ridicată, rezistenţă redusă la rulare şi un design de profil modern, pentru o călătorie confortabilă

  • Reţeaua FleetPartner Continental asigură întreţinerea şi îngrijirea anvelopelor pe toată perioada de exploatare a acestora, de patru săptămâni, pe întreg teritoriul Franţei


Peretele lateral special conceput pentru anvelopa exclusivă Conti Goal HA3 are numeroase pictograme legate de fotbal, logo oficial UEFA EURO 2016TM și logo Continental de culoare portocalie.

Hanovra, 7 iunie 2016. În calitate de sponsor oficial al UEFA EURO 2016TM, Continental dotează autocarele oficiale şi autocarele de transport, care transportă echipele înspre şi în cele zece oraşe în care se desfăşoară meciurile şi care sunt distribuite pe întreg teritoriul Franţei, cu anvelope Premium pentru autocare. Pe lângă autocarele celor 24 de echipe calificate, anvelopele Conti Goal HA3 special concepute, echipează şi cele 20 de autocare VIP, puse la dispoziţie de către firme private selectate. Anvelopa exclusivă UEFA EURO 2016TM, care are la bază anvelopa pentru trafic regional Conti CityPlus HA3 deja implementată, a fost dezvoltată de către inginerii Continental la Hanovra, special pentru această ocazie. Anvelopa Conti Goal HA3, cu dimensiunea de 295/80 R 22.5 poate fi utilizată pe toate axele. Profilul dispune de canale longitudinale pronunţate, pentru o manevrabilitate optimă şi pentru asigurarea caracteristicilor pe timp de ploaie. Combinaţia cu lamele 3D adânci asigură aderenţă suplimentară şi caracteristici de frânare constant bune, pe întreaga durată de viaţă a anvelopei. Împreună cu amestecul special de cauciuc pentru suprafaţa de rulare, flancurile laterale închise asigură un comportament la rulare extrem de confortabil şi de silenţios. Structura rigidizată a peretelui lateral reduce deformarea anvelopei şi îşi aduce astfel aportul substanţial la reducerea consumului de combustibil.

„Caracteristicile de performanţă dovedite  şi fiabilitatea ridicată a anvelopei Conti Goal HA3 asigură un transport sigur şi confortabil tuturor celor 24 de echipe în aşa fel încât cei mai buni fotbalişti ai Europei să ajungă la timp la cele 51 de meciuri iar  fanii fotbalului din întreaga lume să poată experimenta un turneu final de neuitat”, explică Geert Roik, directorul departamentului de cercetare şi dezvoltare pentru anvelope de camion, de la Continental. „Pe pereţii laterali special concepuţi, anvelopa Conti Goal HA3 se deosebeşte faţă de linia de produse de bază Conti CityPlus HA3 prin numeroasele pictograme de diferite dimensiuni, specifice fotbalului, sigla oficială a UEFA EURO 2016TM precum şi prin sigla portocalie Continental”, explică în continuare Roik.

Continental UEFA

Întreţinerea şi îngrijirea anvelopelor tuturor celor 44 de autocare, care sunt echipate cu anvelope Conti Goal HA3 de dimensiunea 295/80 R 22.5 sunt asigurate pe parcursul UEFA EURO 2016TM începând cu meciul de deschidere, din 10 iunie, până la finala din 10 iulie, de la Paris, de către reţeaua FleetPartner Continental. La momentul actual, FleetPartner este cea mai mare fuziune pentru punerea la dispoziţie a service-ului pentru anvelope şi autovehicule, pentru flote de autoturisme şi autocamioane din Europa și parte din reteau Conti 360. Cei trei parteneri BestDrive, Eurotyre şi Siligom, care s-au reunit sub umbrela FleetPartner, dispun în total de peste 550 de staţii de service pe întreg teritoriul Franţei precum şi de aproape 900 de autovehicule de intervenţie şi 2.400 de locaţii, pe întreg teritoriul Europei.

Pe pagina proprie a concernului www.ContiSoccerWorld.de dedicată special fotbalului, sponsorul oficial Continental însoţeşte cel mai iubit eveniment sportiv al anului 2016, atât cu portrete ale echipelor şi analize ale meciurilor, cât şi cu numeroase imagini şi cu cele 5 ediţii ale formatului special „Continental SoccerNews”. 

Contact


Continental Automotive Products SRL

Avram Imbroane nr.9,

300129, Timișoara.

+40 356 404 200

+40 356 404 371