Produse pentru Transport

New content item

Conti Hybrid HT3 a câştigat Premiul pentru Design iF

16/02/2016
  • Anvelopa cu profil jos cu dimensiunea 445/45 R 19,5 a fost premiată la categoria „Produse"
  • Conti Hybrid HT3 impresionează prin calitatea designului, prin inovaţie, siguranţă şi compatibilitate cu mediul
  • Anvelopă de remorcă cu randament kilometric mai mare şi cu 15 procente mai puţină rezistenţă la rulare

Hanovra, 16 februarie 2016 „Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 a câştigat în faţa a peste 5.000 de înscrieri. Acceptăm acest premiu cu bucurie şi mândrie. Premiul pentru Design iF recunoaşte standardele înalte pe care le aplicăm în permanenţă în dezvoltarea anvelopelor noastre în ceea ce priveşte performanţa, siguranţa şi eficienţa – ceea ce, desigur, se poate vedea şi în designul acestora,” explică Constantin Batsch, Vicepreşedinte al Regiunii de Afaceri în Anvelope pentru Camioane EMEA 

Constantin Batsch, Vice President Business Region Truck Tires EMEA

Anvelopa cu profil jos a ocupat primul loc la categoria „Produse” şi a impresionat juriul format din 58 de persoane reprezentând experţi internaţionali în design, în baza calităţii designului, inovaţiei, siguranţei, compatibilităţii cu mediul şi a altor criterii ale acesteia. 

Prin Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5, Continental oferă o anvelopă pentru camioane deosebit de durabilă şi eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil, dezvoltată special pentru transporturi voluminoase. Carcasa reşapabilă îmbunătăţeşte amprenta de carbon a companiilor de transport şi aduce o contribuţie pozitivă transporturilor de marfă sustenabile şi favorabile mediului înconjurător. Asemenea tuturor anvelopelor de la producătorul german de anvelope premium, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 a dost dezvoltată la departamentul de design intern din sediul Continental din Hanovra-Stöcken. Departamentul de design dezvoltă conceptele de design de marcă, aplicaţie şi alte concepte de design aferente acestui segment, pentru toate gamele de anvelope. Scopul designerilor de produse este de a face caracteristicile tehnice ale anvelopelor vizibile în designurile acestora. De asemenea, designerii creează un aspect distinctiv pentru fiecare familie de anvelope, reunind toate produsele într-o gamă de anvelope. În plus, aceştia se asigură de faptul că marca Continental poate fi recunoscută în fiecare anvelopă. 

The Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 trailer tire impresses with its design quality, safety, and environmental compatibility and receives the iF Design Award in the "Product" category.

Competiţia de Design iF a fost organizată anual de către iF International Forum Design GmbH începând cu 1954. Produsele premiate sunt onorate în timpul ceremoniei oficiale de premiere din data de 26 februarie 2016 la BMW Welt în München cu emblema iF Design recunoscută la nivel internaţional. Ca parte a premiului, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 va fi de asemenea expusă la expoziţia iF Design din Hamburg. 

 

Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 se caracterizează printr-o capacitate de sarcină mare şi durată de viață excelentă, un diametru redus. Cu o sarcină pe punte de 9 tone, profilul anvelopei pentru camioane permite cea mai bună utilizare a înălţimii sarcinii interne de 3 metri, atunci când este utilizată la semiremorci ale mega linerelor. Conturul optimizat al anvelopei şi distribuirea echilibrată a sarcinii au ca rezultat un model uniform de uzură a anvelopei pentru camioane şi contribuie la o durată de serviciu mare. Mulţumită unei reducere de 15 procente a rezistenţei la rulare în comparaţie cu modelele anterioare, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19 se califică pentru eticheta UE „B” în categoria eficienţei consumului de combustibil. Acest lucru înseamnă că anvelopa pentru camioane reduce consumul de combustibil atât la transporturi regionale cât și pe distanțe mari.