Produse pentru Transport

New content item

Nume noi la Continental în segmentul de înlocuitoare de anvelope de camioane, regiunea EMEA

28/01/2016

Hanovra, 28 ianuarie 2016. La începutul anului 2016,  Continental și-a reorganizat segmentul de înlocuitoare de anvelope de camioane din regiunea EMEA Cu funcția de Director de vânzări pentru anvelope de camioane, producătorul german de anvelope premium a înființat o funcție separată pentru coordonarea tuturor activităților de vânzare din regiunea EMEA (Europa, Orientul mijlociu, Africa). Barry Guildford, care și-a început cariera cu organizația Continental din Marea Britanie în 2001, este numit în această nouă funcție. De la mijlocul anului 2012, Barry a deținut funcția de Director de marketing pentru anvelope de camioane la Sediul Continental EMEA din Hanovra. Daniel Gainza este numit noul Director de marketing pentru regiunea EMEA. De origine spaniolă, Daniel s-a alăturat echipei Continental în 1998. De curând a fost Director de vânzări al agenției Continental din Italia, unde a fost responsabil cu sectorul de anvelope pentru autoutilitare.

Ralf Benack, Director unitatea de anvelope reșapate EMEA

Ralf Benack devine noul Director pentru anvelope reșapate. Ralf a fost anterior Director de vânzări și marketing pentru anvelope de camioane din regiunea APAC (Asia-Pacific). Acesta îl înlocuiește pe Christian Sass, care a deținut această poziție din 2009 dar a decis să ia o pauză de un an în 2016.

Barry Guildford, Director de vânzări pentru anvelope de camioane  EMEA

Herbert Mensching, Director proiecte strategice pentru anvelopele de camioane EMEA

În noile lor funcții, Barry Guildford, Daniel Gainza și Ralf Benack sunt subordonații direcți ai Constantin Batsch, Directorul Unității EMEA pentru anvelope înlocuitoare.

Herbert Mensching, care a activat ca Director de vânzări și marketing pentru anvelope de camioane în zona EMEA din 1999, va fi responsabil cu managementul proiectelor strategice, fiind în continuare subordonat direct lui Constantin Batsch.