Produse pentru Transport

stage_goods_TT

Segmentul Goods

Continental și MAN își consolidează colaborarea

11/05/2015
pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_03-data
  • MAN TGX EfficientLine 2 va recurge la Conti EcoPlus ca echipare standard
  • Portofoliul de produse Conti Hybrid și Conti Scandinavia ca echipament original MAN
  • Continental participă de mai multe ori la Zilele MAN Trucknology®

Hanovra, 11 mai, 2015. Continental, producătorul internațional de anvelope, este unul dintre principalii furnizori MAN și își va consolida îndelungatul parteneriat cu producătorul de camioane și autobuze. Anvelopele Conti EcoPlus de la gama de anvelope Continental de generația a treia reprezintă echiparea standard pentru autovehiculele de curse lungi MAN TGX EfficientLine 2, cu consum eficient de combustibil. În plus, MAN adaugă anvelopele Conti Hybrid și Conti Scandinavia, în toate dimensiunile standard, la portofoliul său de echipamente originale. Peter Matzke, Head of OE Truck Tires at Continental

„Ne bucurăm deja de parteneriatul MAN de mulți ani. De aceea, suntem mândri că anvelopele noastre Conti EcoPlus aduc o contribuție pozitivă la economia de combustibil  a noului TGX EfficientLine 2”, subliniază Peter Matzke, Directorul Diviziei de anvelope originale de camioane de la Continental. Acesta adaugă: „În plus, suntem foarte bucuroși că MAN a adoptat gama noastră de produse Conti Hybrid și Conti Scandinavia ca echipament original pentru vehiculele sale”.


pr_2015_05_11_man_strengthen_cooperation_uv_01-data

Cele două companii au făcut dovada strânsei lor colaborări și la sfârșitul lunii martie, când Continental a participat la Zilele MAN Trucknology® cu un stand de informații. Cu peste 230 de vehicule și participanți din întreaga lume, acest eveniment internațional s-a dovedit a fi o platformă ideală pentru câștigarea de clienți și prezentarea avantajelor gamei de produse Conti Hybrid. 

Contact


Continental Automotive Products SRL

Avram Imbroane nr.9,

300129, Timișoara.

+40 356 404 200

+40 356 404 371