Produse pentru Transport

stage_goods_TT

Segmentul Goods

E-b-trans oferă servicii sigure de transport pentru mărfuri periculoase cu anvelope de camion de la Continental

29/04/2015
  • Continental preia managementul anvelopelor pentru compania de transporturi E-b-trans din Luxemburg
  • Acest parteneriat include întreținerea a peste 5.100 de autoutilitare 
  • Rețeaua europeană de servicii Continental oferă asistență optimă pentru rețeaua de transporturi E-b-trans

Hanovra, Germania – 29 aprilie 2015. Compania de transporturi E-b-trans, specializată în transporturile de mărfuri periculoase, l-a ales pe Continental ca partener european pentru managementul anvelopelor sale. Având birouri în 14 state europene, grupul E-b-trans, care include companii precum Klacska GmbH și Mineraloel Frachten GmbH, are una din cele mai mari rețele de logistică și transporturi pentru mărfuri periculoase din Europa. Continental a fost ales datorită pachetului său de servicii economice și pentru clienți. E-b-trans își va echipa parcul auto cu anvelope Continental de a treia și a doua generație. În plus, E-b-trans va folosi rețeaua de servicii europeană Conti360°, care garantează servicii rapide și directe, 24 de ore din 24, în 37 de țări, în caz de pană. Un alt motiv pentru alegerea producătorului de anvelope din Hanovra îl reprezintă procesele sale standardizate internațional, care permit managementul anvelopelor și garantează transparență completă prin platforma de administrare CESAR, ce e ușor de operat.

20150429tiremanagementluxemburg-image01

Ca parte din acest parteneriat la nivel european, Continental va prelua managementul anvelopelor pentru compania de transporturi E-b-trans din Luxemburg.

Ca parte din acest parteneriat, care va dura mai mulți ani, Continental va echipa cu anvelope peste 5.100 auto-utilitare. E-b-trans se bazează pe îndrumarea experților locali de parcuri auto de la Continental pentru alegerea anvelopelor sale. În contractele de parcurs convenite, aceștia se vor asigura că se folosește exact tipul corect de anvelope pentru a asigura combinația optimă de performanță ridicată la drum lung și emisii scăzute. Anvelopele sunt furnizate de partenerii de service Conti360°, care pot de asemenea instala anvelopele la sediul clientului cu ajutorul unei baze mobile.
„Avem nevoie de parteneri de încredere pentru a putea lucra eficient. Ca şi companie de transporturi la nivel european, ne confruntăm cu foarte multe provocări. Continental înțelege aceste provocări și a făcut dovada unui grad ridicat de angajament încă de la început. Sperăm că vom avea o colaborare de succes”, declară Blaise Durand, CEO-ul E-b-trans Franța.

Pe lângă furnizarea de anvelope, contractul include întreținerea parcului auto E-b-trans, pentru care Continental va efectua verificări periodice. Gama de produse este suplimentată de folosirea anvelopelor ContiRe reșapate, care îmbunătățesc semnificativ costurile și amprenta de carbon a companiei franceze, mulțumită folosirii optime și eficiente a resurselor. 

Parcul auto al E-b-trans include 2.700 de camioane și 2.400 de semi-remorci destinate transportului de mărfuri periculoase pentru industria petrochimică și petrolieră. Cu un volum anual de transporturi de peste 50 milioane de metri cubi de produse petroliere, gaze și substanțe chimice, E-b-trans este una dintre primele companii specializate de transport din Europa.

Contact


Continental Automotive Products SRL

Avram Imbroane nr.9,

300129, Timișoara.

+40 356 404 200

+40 356 404 371