Produse pentru Transport

stage_goods_TT

Segmentul Goods

Noile anvelope de 19,5" pentru transporturi publice

Conti Urban HA3

23/04/2015
  • Continental își extinde gama de anvelope pentru transporturile publice cu autobuze orășenești și regionale cu noile Conti Urban HA3 265/70 R 19,5
  • Durată de viață mai mare cu 20 %, nivel sporit de siguranță la condus și nivel scăzut de zgomot la rulare datorită noului compus de cauciuc
  • Ușor de reșapat pentru o bună eficiență a costurilor

Hanovra, 23 aprilie 2015. Continental, producătorul german de anvelope premium, își extinde gama de anvelope pentru transporturile de pasageri cu Conti Urban HA3. Noua anvelopă de 19,5 inci a fost concepută special pentru autobuzele orășenești de dimensiuni medii. Compusul de cauciuc dezvoltat de curând al Conti Urban HA3 265/70 R19,5 garantează o durată de viață deosebit de lungă, mai ales în dificilele condiții de trafic din oraș, cu opriri și porniri dese, accelerând și frânând frecvente. În plus, pereții laterali ranforsați fac ca anvelopa să fie rezistentă la contactul frecvent cu bordurile, lucru ce nu poate fi evitat în transporturile publice.  

20150423newtires-Image01

Noua Conti Urban HA3 265/70 R19,5 pentru autobuze orășenești de dimensiuni medii garantează o durată îndelungată de viață și o siguranță optimă la condus tot timpul anului.

Noua Conti Urban HA3 265/70 R19,5 garantează o facilitate la manipulare excelentă și o aderență deosebită – asigurând confortul și siguranța pasagerilor. Ponderea sporită de cauciuc din noul compus întărește pereții laterali, formând un cadru deosebit de robust împreună cu carcasa din benzi de oțel. Acest cadru absoarbe foarte bine contactele frecvente cu bordurile care se găsesc în stațiile de autobuz.

Liniile care ajung până la baza canelurilor de pe calea de rulare asigură și o aderență optimă la drum pe toată durata de viață a anvelopei premium – chiar și pe șosele ude.

Nu a fost modificat doar compusul de cauciuc din calea de rulare – o altă nouă caracteristică este și designul căii de rulare, cu un volum mare de uzură numit „model volum plus”. Împreună, acestea îmbunătățesc durata de viață a Conti Urban HA3 cu până la 20 % prin comparație cu anvelopele convenționale de transporturi regionale.

Anvelopele Conti HA3 19,5 se pot folosi pe toate axurile. Pentru marcarea adâncimii posibile de recanelare, în calea de rulare sunt integrați indicatori de recanelare. Recanelarea le conferă anvelopelor o durată de viață mai mare și o rezistență sporită la rulare – ceea ce are un impact direct asupra eficacității prețurilor aferente unui parc auto. Ca toate anvelopele de autobuz de a treia generație, și carcasa anvelopei Conti Urban HA3 R 265/70 R19,5 poate fi reșapată; astfel, aceasta va putea fi folosită din nou, ceea ce oferă un avantaj competitiv direct  pentru companiile de transporturi urbane asupra cărora se fac presiuni pentru scăderea costurilor.

Anvelopa Conti Urban HA3 265/70 R19,5 prezintă simbolul M+S, ceea ce face posibilă folosirea acesteia de-a lungul întregului an în multe regiuni din Europa.

Contact


Continental Automotive Products SRL

Avram Imbroane nr.9,

300129, Timișoara.

+40 356 404 200

+40 356 404 371