Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Continental a fost numită Producătorul de anvelope al anului

Image

În februarie 2014 Continental a primit un premiu din partea revistei de comerț “Tire Technology International”. Un juriu format din experți internațional a numit compania Continental: Producătorul de anvelope al anului.

Membrul juriului David Shaw, Șeful Cercetării de la Tire Industry Research, a avut de declarat acest lucru: “După părerea mea, Continental a combinat viziunea strategică la nivel mondial de produse impresionante cu viziunea unui viitor mai durabil. Noua fabrică din Sumter, SUA, arată angajamentul față de un viitor global, în timp ce mașina Hurricane demonstrează dorința de a reduce, reutiliza și recicla. Între timp, produsele lor pentru anvelope de camioane și autoturisme continuă să câștige laude de la firmele de testare și parcurile independente.”

“Suntem încântați să fim numiți Producătorul de anvelope al anului 2014,” a declarat Nikolai Setzer, Membru al Comitetului Executiv Continental responsabi de Divizia de Anvelope. “Deoarece Divizia noastră de Anvelope este în prezent la jumătatea drumului de realizare a viziunii sale din 2025, momentul nu putea fi mai bun. Acest lucru este o mare apreciere pentru echipa noastră de anvelope la nivel mondial pentru execuția de succes a planului nostru de dezvoltare pe termen lung care include de asemenea extinderea capabilităților de testare high-tech a terenurilor noastre de încercare precum și investirea în noi produse premium, procese și tehnologii la cel mai înalt nivel.

Premiile revistei ”The Tire Technology International” pentru Inovație și Excelență sunt o sărbătorire a efortului de viitor din domeniul dezvoltării și fabricării anvelopelor. O selecție a candidaților se întocmește pe baza nominalizărilor din partea cititorilor și a echipei editoriale de la ”Tire Technology International”. Lista este apoi predată unui juriu independent de experți internaționali în domeniul anvelopelor care evaluează candidații și selectează câștigătorii. Premiile sunt prezentate în fiecare an în februarie la o ceremonie organizată la Târgul expozițional de tehnologie a anvelopelor din Köln, Germania.