Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Continental a fost felicitată pentru fabrica ContiLifeCycle din Hanovra

Image

În februarie 2014 revista de comerț “Tire Technology International”  a avut o laudă specială pentru reciclarea cauciucului de către Continental din anvelopele complet uzate și reșaparea  anvelopelor de camioane de la fabrica ContiLifeCycle din Hanovra.

Lăudând fabrica ContiLifeCycle, membrul juriului Joe Walter, profesor adjunct la Universitatea din Akron a declarat: “Utilizarea produselor din cauciuc complet uzate ar trebui să conducă la o reducere semnificativă a amprentei de carbon a Corporației Continental odată cu producerea de anvelope reșapate într-un mod ecologic. Această inițiativă de reciclare-reșapare pare a fi de tipul câștig-câștig pentru consumator și mediu.”

“Suntem încântați că fabrica noastră ContiLifeCycle a fost numită Inovația anului de fabricare a anvelopei,” a declarat Christian Sass, ce conduce segmentul de reșapare a anvelopelor de camioane și autobuze la Continental. “Vedem acest lucru ca o confirmare a faptului că prin această combinație a noastră, unică la nivel global, de reciclare a cauciucului și reșapare a anvelopelor de camioane, am venit cu o soluție de dezvoltare durabilă. În timp de 18 luni echipa noastră a transformat viziunea unei soluții de reșapare și reciclare inovatoare într-o realitate. Rezultatul este o soluție de reșapare care este și mai sustenabilă și a atins un nou nivel în ceea ce privește performanța și caracteristicile produsului.”

Premiile revistei ”The Tire Technology International” pentru Inovație și Excelență sunt o sărbătorire a efortului de viitor din domeniul dezvoltării și fabricării anvelopelor. O selecție a candidaților se întocmește pe baza nominalizărilor din partea cititorilor și a echipei editoriale de la ”Tire Technology International”. Lista este apoi predată unui juriu independent de expeți internaționali în domeniul anvelopelor care evaluează candidații și selectează câștigătorii. Premiile sunt prezentate în fiecare an în februarie la o ceremonie organizată la târgul expozițional de tehnologie a anvelopelor din Köln, Germania.