Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Premiul de sustenabilitate pentru Conti Coach HA3

În noiembrie 2014, Continental a primit un premiu de sustenabilitate pentru  realizările din dezvoltarea tehnologică. Anvelopa pentru autobuze Conti Coach HA3 a câștigat la categoria "Anvelope și Servicii pentru Anvelope" Premiul internațional de sustenabilitate pentru busplaner din 2015.

Este a doua oară când a fost atribuit Premiul Internațional de sustenabilitate pentru busplaner. Premiul recunoaște dezvoltările remarcabile și durabile ale produselor din industria autobuzelor și turismului. Premiul este oferit de către busplanerul revistei comerciale, publicată de HUSS în Munchen. Firmele care "combină succesul economic remarcabil cu responsabilitatea socială și protecția mediului – ale căror acțiuni durabile au dus la dezvoltare și prosperitate în viitor," sunt onorate la fiecare doi ani.

Juriul, format din opt experți de renume din mediul de afaceri, știință, asociații și mass-media, au oferit anvelopei Conti Coach HA3 note maxime. Influența pozitivă a anvelopei asupra scăderii consumului de combustibil și a emisiilor au fost lăudate în special: "Acest fapt oferă avantaje semnificative deplasărilor cu autobuzele pe distanțe mari față de alte forme de transport, inclusiv cu autoturismele, trenul și avionul. "Conform juriului, Conti Coach HA3 contribuie în mod activ la îmbunătățiri în eficiența, ecologia și securitatea practicilor de dezvoltare durabilă a companiilor de autobuze.

Image

Juriul a luat decizia prin evaluarea: 1. Succesului economic în optimizarea procesului și economisirea costurilor (30%), 2. Ecologiei prin evaluarea ciclului de viață a produsului (40%), și 3. Responsabilității sociale prin conservarea resurselor de mediu, protecției mediului și a condițiilor de la locul de muncă (30%).