Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Premierea inovațiilor câștigătoare

Premiul Joseph von Fraunhofer din 2015 decernat pentru cauciucul din păpădii

Institutul Fraunhofer și Continental au primit prestigiosul premiu Joseph von Fraunhofer pentru cercetările comune din domeniul cauciucului din păpădie.

Mai multe

Premiul de sustenabilitate pentru Conti Coach HA3

Continental a primit un premiu pentru sustenabilitate pentru realizările din dezvoltarea tehnologică. Anvelopa pentru autobuze Conti Coach HA3 a câștigat la categoria "Anvelope și Servicii pentru Anvelope" Premiul internațional de sustenabilitate pentru busplaner din 2015.

Mai multe

Continental câștigă Premiul GreenTec în 2014 pentru cauciucul din păpădie

Proiectul dezvoltat împreună cu Institutul Fraunhofer a primit cel mai mare Premiu pentru mediu și afaceri din Europa la categoria "Automobilitate"

Mai multe

Continental a fost felicitată pentru fabrica ContiLifeCycle din Hanovra

Image

Revista “Tire Technology International” a avut o laudă specială pentru reciclarea cauciucului de către Continental din anvelopele complet uzate și reșaparea  anvelopelor de camioane de la fabrica ContiLifeCycle din Hanovra.

Mai multe

Continental a fost numită Producătorul de anvelope al anului

Image

Continental a primit un premiu din partea revistei de comerț “Tire Technology International”. Un juriu format din experți internațional a numit compania Continental: Producătorul de anvelope al anului.

Mai multe

Premiul European de dezvoltare durabilă pentru fabrica ContiLifeCycle

Continental a primit Premiul European de dezvoltare durabilă a transportului pentru noua sa fabrică ContiLifeCycle din Hanovra-Stöcken, ce combină reșaparea avansată a anvelopei din punct de vedere tehnic cu reciclarea ecologică a cauciucului.

Mai multe