Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Fabrica noastră ContiLifeCycle din Petaling Jaya, Malaezia

Planificarea și pregătirea fabricii de reșapare ContiLifeCycle a început la jumătatea anului 2011 cu planificarea unei noi structuri, modernizarea echipamentului și un nou sistem de management al producției. “După procedura de rupere la sol, am început modernizarea verificării intrării carcasei și utilizarea verificării prezentării grafice a momentului de forfecare pentru a garanta faptul că doar carcasele de calitate superioară sunt transmise etapelor ulterioare procesului de reșapare,” își amintește Manuel Ruiz-Ortega, fostul Șef al Producție și Cercetării & Dezvoltării reșapărilor APAC. Următoarele etape au fost marcate de modernizarea utilajelor.

Image

Cu toate acestea, echipamentul singur nu reprezintă o soluție de reșapare premium. În plus, este nevoie de oameni foarte bine instruiți și calificați precum și o trasabilitate fiabilă, sisteme de management al producție și calității. Și astfel, întreaga noastră forță de muncă a fost evaluată și reinstruită conform noilor standarde de calitate redefinite. Am dezvoltat un sistem la comandă care nu ne permite doar trasabilitatea carcaselor clienților noștri dar și urmărirea parametrilor esențiali relevanți pentru calitate în timpul procesului de reșapare. Și am adăugat mijloace ale instrumentelor de fabricare armonizate cum ar fi Gemba Walk, 5S și cartografierea fluxului de valori (Value Stream Mapping).

Această instalare nouă permite fabricii ContiLifeCycle din PJ să acționeze ca un centru de instruire pentru partenerii ContiLifeCycle din întreaga regiune APAC. Prin centrul nostru de instruire pentru reșapare oferim noilor noștri parteneri de reșapare siguranța că firma noastră Continental cu soluția de reșapare ContiLifeCycle este un partener de încredere pentru a asigura viitoarele lor afaceri,” afirmă Stanley George, Specialist Proces ContiTread pentru regiunea de afaceri Asia-Pacific. “Înainte de a permite unei companii externe de reșapare să folosească țesăturile în inserție ale benzii de rulare pre-vulcanizate aceștia trebuie să îndeplinească standardele de calitate de reșapare premium Continental.” Acestea includ o verificare a procesului și a calității tuturor etapelor fabricii partener de reșapare. În timp vizitării fabricii partenerii noștri de reșapare își pot face o impresie despre standardelor superioare de reșapare de la Continental.