Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Continental LifeCycle™: O a doua durată de viață a anvelopelor pentru o lume mai curată

Continental își propune întotdeauna să fie în fruntea inovației ecologice, adoptând schimbări ecologice la fiecare pas al drumului, de la dezvoltarea inițială a anvelopei și până la producție. Unitatea de afaceri pentru Anvelope speciale comerciale Continental oferă o anvelopă ecologică denumită Continental LifeCycle™.

Image

Anvelopa din cauciuc solid reșapată LifeCycle este realizată din carcase selectate ce au trecut controlul de calitate standardizat exhaustiv de la Continental. Ca urmare a acestor verificări, banda de rulare este scoasă de pe carcasă și înlocuită complet, folosind un amestec de cauciuc identic cu materialul anvelopei noi. Cu această metodă, aproximativ 65 % din anvelopa existentă poate fi reutilizată fiind nevoie doar 35 % de materie primă nouă. Toate celelalte faze din procesul de fabricare ContiLifeCycle sunt identice cu producția tuturor celorlalte anvelope din cauciuc solid de la Continental. Testele și controalele de calitate de ultimă generație combinate cu producția eficientă și ecologică de anvelope asigură produse de calitate germane la un preț mai mic..

Prin reutilizarea carcaselor pentru anvelopele selectate cantitatea de energie și de materii prime utilizate în procesul de fabricare a anvelopei sunt reduse – care reduc de asemenea prețul produsului. Cu ajutorul clienților, această inițiativă de reciclare la scală largă va ajuta la scăderea numărului de anvelope uzate ce trebuie eliminate precum și emisia de CO2 cu schimbarea climatului – Continental LifeCycle protejează natura și oferă reduceri de cost.