Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

ContiLifeCycle™ în jurul lumii

Clienți din întreaga lume beneficiază de ContiLifeCycle™. Sunteți curioși să aveți o imagine de ansamblu asupra activităților noastre? Uitați-vă la ofertele experților noștri ContiLifeCycle din regiunile EMEA, Americi, Asia-Pacific (APAC) precum și de la unitatea comercială Anvelope speciale comerciale.

Christian Sass, Director Anvelope reșapate pentru camioane & autobuze EMEA:

Am implementat toate cunoștințele noastre despre inginerie și fabricație a anvelopelor în fabrica noastră ContiLifeCycle și astfel am ajuns la un nou nivel în ceea ce privește performanța și caracteristicile produsului. Prin fabricarea de anvelope reșapate cu caracteristicile produsului care sunt la fel cele ale anvelopelor noi, Continental face un pas strategic și anunță o nouă eră pentru activitatea sa LifeCycle. 

John Barnes, ContiLifeCycle Manager Americi:

Chiar acum, avem mai mult de 30 de dealeri autorizați ContiTread în Americi. Scopul nostru este de a oferi licențelor noastre ContiTread o ofertă completă ce permite dealerilor să își dezvolte afacerea lor cu ajutorul produselor premium, inginerie și asistență tehnică precum și suport operațional.

Joao Almeida, Sef Producție și R&D Reșapare APAC:

Cu ajutorul producției noastre de țesătură în inserție pentru banda de rulare pre-vulcanizată din Malaezia, suntem pregătiți să implementăm conceptul ContiLifeCycle în regiunea APAC. Fabrica este în funcțiune furnizând partinerilor noștri ContiLifeCycle din toată regiunea APAC țesături în inserție pentru banda de rulare pre-vulcanizată de calitate superioară.

Philippe Barabinot, Șef Marketing Anvelope speciale comerciale:

Ca urmare a unui procent de 65% de material reciclat în anvelopele noastre Continental LifeCycle, putem economisi aprox. 360 de tone de material pentru anvelopele noi în 2014. Reutilizarea anvelopelor selectate reduce de asemenea prețul produsului. Cu ajutorul clienților această inițiativă de reciclare la scară mare va ajuta la reducerea numărului de anvelope deșeuri ce necesită eliminare precum și emisia de CO2 ce are influențe asupra schimbărilor climatice.