Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

ContiLifeCycle™ în America

Astăzi, Continental are peste 30 de dealeri autorizați ContiTread în Canada, S.U.A., Mexic, Ecuador, Chile și Brazilia. Pentru aprovizionarea pieții, fabrica pentru benzi de rulare pre-vulcanizate plate din Morelia, Mexic va produce în cele din urmă mai mult de un milion de ContiTreads pentru piețele Americilor.  Planurile de viitor pentru regiune sunt chiar mai mari.

Image

“Scopul nostru este de a oferi licențelor noastre ContiTread o ofertă completă de produse ce permite dealerilor să își dezvolte afacerea lor cu produse premium, inginerie și asistență tehnică, precum și suport operațional,” explică John Barnes, ContiLifeCycle Manager pentru Americi.  În curândor vor fi oferite: un software brevetat pentru atelierul de reșapare pentru a furniza activități eficiente și eficace, ContiMachinery și utilaje pentru atelierul de reșapare proiectate de către Continental pentru a îndeplini specificațiile stricte. Continental vrea de asemenea să fie singura sursă pentru livrările de reșapare, oferind peste 800 de articole necesare operațiunilor de reșapare de succes din Americi.

În prezent, există 18 linii de produse oferite în NAFTA și 13 linii în America Latină care se potrivesc noilor produse de anvelope pentru camioane Continental în design-ul și performanța benzii de rulare. Pe măsură ce anvelopele noi sunt introduse, acestea vor fi însoțite de ContiTread care se potrivește astfel încât parcurile vor beneficia de aceeași performanță din partea anvelopei noi până la durata sa de viață finală de reșapare. “Datorită progreselor realizate în construcția carcasei cu ajutorul produselor noastre din Generația 3, cu mentenanță adecvată, o anvelopă de camion Continental se poate bucura de patru durate de viață – o durată de viață ca anvelopă nouă plus încă 3 reșapări,” spune Paul Williams, Șef Anvelope pentru camioane în Americi. În cele din urmă portofoliul de produse va fi completat cu ContiTread care se potrivește pentru fiecare anvelopă nouă.

Continental a fost primul producător de reșapări din  America de Nord ce oferea o reșapare a poziției de acționare “umăr deschis” care a fost verificată de parteneriatul de transport SmartWay al Agenției de Protecție a Mediului din S.U.A. pentru rezistența la rulare. Continental a fost de asemenea primul producător ce a prezentat produsele sale programului de tehnologii verificate  SmartWay și a oferit atât o acționare cât și o reșapare verificată SmartWay pentru poziția remorcii. SmartWay este o colaborare publică/privată între Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite (EPA) și industria de transport a mărfurilor care ajută transportatorii de marfă, operatorii de transport și companiile de logistică să își îmbunătățească eficiența consumului de combustibil și să economisească bani.