Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

ContiLifeCycle™

Fabrica ContiLifeCycle

Image

Fabrica ContiLifeCycle integrează o instalație de ultimă generație pentru reșaparea anvelopelor de camioane și autobuze cu o unitate de reciclare a cauciucului cu drepturi de proprietate la scară industrială.

Mai multe

ContiLifeCycle™ în jurul lumii

Clienți din întreaga lume beneficiază de ContiLifeCycle™. Sunteți curioși să aveți o imagine de ansamblu asupra activităților noastre? Uitați-vă la ofertele experților noștri ContiLifeCycle din regiunile EMEA, Americi, Asia-Pacific (APAC) precum și de la unitatea comercială Anvelope speciale comerciale.

Mai multe

Fabrica CLC din Hanovra-Stöcken stabilește noi standarde în dezvoltarea durabilă

Noua fabrică ContiLifeCycle este singura unitate de producție din lume ce unește reciclarea și reșaparea anvelopelor sub un singur acoperiș stabilind astfel standarde noi în dezvoltarea durabilă.

Mai multe

ContiLifeCycle™ în America

Image

Astăzi, Continental are peste 30 de dealeri autorizați ContiTread în Canada, S.U.A., Mexic, Ecuador, Chile și Brazilia.

Mai multe

Fabrica noastră ContiLifeCycle din Petaling Jaya, Malaezia

Image

Planificarea și pregătirea fabricii de reșapare ContiLifeCycle a început la jumătatea anului 2011 cu planificarea unei noi structuri, modernizarea echipamentelor și un nou sistem de management al producției.

Mai multe

Continental LifeCycle™: O a doua durată de viață a anvelopelor pentru o lume mai curată

Image

Unitatea comercială de Anvelope speciale comerciale de la Continental oferă o anvelopă de cauciuc solid reșapată denumită Continental LifeCycle™.

Mai multe