Produse pentru Transport

Când eficiența consumului de combustibil se îmbină cu înalta performanță.

Anvelope Autoturisme și Autoutilitare

Anvelope Autoturisme și Autoutilitare

article_66w_image1

Continental este unul din principalii producători de anvelope de autoturisme și autoutilitare (PLT) în Europa și al patrulea producător de anvelope pentru autoturisme și autoutilitare din lume pe piața de echipament original dar și de schimb. Fondat în Hanovra în 1871, Continental este acum unul din principalii furnizori ai industriei auto. Având peste 200,000 de angajați dedicați în peste 310 locații din 51 de țări, ajutăm progresul în domeniu auto semnificativ și sustenabil. Cu ajutorul produselor și servicilor noastre contribuim l o mobilitate sigură, eficientă și ecologică.

Divizia de Anvelope pentru Autoturisme și Autoutilitare conține mărcile Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, Matador, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor și Sportiva. Continental, marca noastră premium, se bucură de o poziție fruntașă pe piața de echipament original dar și de shimb.

Fiind o marcă cu istorie bogată, Continental a oferit cunoștințe și experiență mare, fiind astfel unul din principalii furnizori de anvelope pentru industri auto. Anii de cercetare și de testare intensivă a produselor noastre au dovedit că anvelopele nu doar că sunt cruciale pentru performanțele vehiculului, dar influențează major și frânarea. De aceea optimizăm gama noastră de produse continuu, asigurându-ne că anvelopele oferă frânare excelentă, siguranță maximă și plăcere la volan.

Pentru a obține aceasta, testăm anvelopele noastre peste tot în lume, inclusiv circuitul Contidrom, circuit propriu situat în apropiere de Hanovra. La Contidrom, în cadrul sistemului automatizat integral de testare anvelope AIBA, se pot efectua teste pe tot parcursul anului pe orice carosabil. Atunci când dezvoltăm anvelopele noastre premium luăm în calcul fiecare aspect de siguranță și de performanță. Acest lucru e confirmat de testele independente făcute în toată lumea, unde am obținut recomandarea maximă de foarte multe ori. Anvelopele noastre au trecut de asemenea sute de teste făcute de producătorii de autovehicule pentru a se asigura că ating cele mai înalte standarde. Doar atunci sunt anvelopele Continental aprobate ca echipare originală. Rezultatul este că una din trei autoturisme pleacă din fabrică cu anvelope Continental.