Produse pentru Transport

New content item

Pregătiți-vă flota
pentru viitor.

ContiTech

Inovații și tehnologizare pentru Produse din Cauciuc și Plastic

article_66w_image1

Divizia ContiTech este unul din principalii furnizori de produse tehnice din cauciuc și un specialist în tehnologia plasticului. Dezvoltăm părți funcționale, componente și sisteme pentru ingineria a utilajelor, minerit, industria auto precum și alte industrii importante. Funcționăm cu nouă unități descentralizate cu responsabilitate proprie pe profit și formăm astfel o rețea eficientă.


Având în jur de 41,000 de angajați în mai mult de 40 de țări oferim partenerilor soluții inovative exprimând astfel principiul nostru “Inginerie la unrmătorul nivel”. Ca partener industial cu un viitor sigur înainte, oferim soluții împreună și pentru clienții noștrii din întreaga lume. Soluțile noastre sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor din piață. Prin experiența noastră îndelungată în procesarea materialelor, oferim tehnologii de cea mai bună calitate asigurândune de asemenea că resursele nu sunt risipite. Răspundem rapid tendințelor tehnologice, cum ar fi integrarea unor funcții, inginerie pentru greutate mică, sau reducerea complexității și oferă o gamă largă de produse și servicii. Astfel, când ai nevoie de noi, noi vom fi mereu acolo.

Aici găsiți MAI MULTE INFORMAȚII despre ContiTech.

Utilizăm module cookie pentru a asigura faptul că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Faceți clic aici pentru a afla mai multe sau pentru a schimba setările dvs. privind modulele cookie.