Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Sistem Monitorizare a Presiunii în Anvelope

Sistem Monitorizare a Presiunii în Anvelope - sistem electronic de informații despre anvelope

Siguranța la volan și confortul la volan sunt legate strâns de starea anvelopelor. Approx. 40% din penele neașteptate sunt cauzate de anvelope cu subpresiune. 

Sistemul dezvoltat de Continental monitorizează permanent presiunea în anvelope și alertează prompt șoferul în cazul unei scăderi a presiunii. 

Prin această metodă Sistemele Informative despre Anvelope ajută la eliminarea unei cauza frecvente de accidente, sporind astfel siguranța în trafic. Pe lângă aceasta, scad emisiile de dioxid de carbon și se reduce consumul de carburant. 

Dacă anvelopele sunt cu subresiune de 0.3 bar, vehiculul va consuma cu până la  1.5 procente mai mult combustibil, și astfel și emisiile de dioxid de carbon cresc proporțional.

article_66w_image1

Noile Reglementări Legale în Europa

Comisia Europeană a aprobat legea prin care toate modelele noi de vehicule, începând cu 2012,  trebuie să fie echipate cu Sistem de Monitorizare a Presiunii în Anvelope, iar toate vehiculele noi, din 2014 - cum este deja cazul în SUA. Multe vehicule oferă deja un Sistem Monitorizare a Presiunii în Anvelope ca dotare standard. Aceste sisteme oferă informații și altor sisteme ale vehiculului, cum ar fi sistemul de frânare. 

Prin portofoliul nostru de produse suntem astfel foarte bine poziționați pentru a face față solicitărilor viitoare și să facem șofatul chiar mai sigur, mai ecologic, mai confortabil, iar administrarea anvelopelor mai ușoară pentru șofer.