Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Etașeizarea împunsăturilor cu ContiSeal™

Nu lăsa o mică împunsătură să îți strice călătoria.

ContiSeal™ e o tehnologie concepută pentru etanșeizarea anvelopelor deteriorate.

Linkrapid

  • ContiSeal™ reduce consecințele deteriorării căii de rulare, împunsături cu diametru de până la 5 mm (ex. cuie) sunt etanșeizate imediat datorită acestei tehnologii unice
  • Mobilitate constantă și randament kilometric neschimbat – nu e necesară oprirea imediată sau schimbarea roții la marginea drumului
  • Performanțe identice cu cele ale unei anvelope fără tehnologia ContiSeal™ în cazul unei folosiri în condiții normale

Despre tehnologie

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltată de Continental pentru a etanșeiza daunele cauzate de obiecte ascuțite căii de rulare. În cazul penetrării unui obiect străin, cum ar fi un cui, schimbarea roții imediat nu e necesară, iar găurile rămân etașeizate chiar dacă obiectul ce a pătruns se desprinde.

ContiSeal™ e un strat vâscos și lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat în zona căii de rulare. ContiSeal™ închide 80% din înțepături și astfel reduce riscul de pană semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral și sunt compatibile cu jantele standard.

Start
contiseal_movieImage

Instrucțiuni tehnice:

  • Pentru rezultate optime, un sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS) e recomandat.
  • Nu e necesar să te oprești pentru a schimba anvelopa, călătoria poate continua.
  • La descoperirea unei împunsături, un specialist trebuie să verifice anvelopa.

Detalii tehnice

O anvelopă ContiSeal™ conține un strat vâscos, lipicios ce acoperă calea de rulare pe interior. Aceasta oferă o etanșeizare instantanee în jurul oricărui obiect ce o penetrează (cu diametru de până la 5 mm) în calea de rulare, păstrând aerul în anvelopă iar vehiculul tău în mișcare.

topic_intro_image1

Când o pană are loc la o anvelopă standard peretele lateral poate fi distrus de marginea jantei ceea ce poate fi periculos dacă cauzează o explozie sau dacă anvelopa alunecă de pe jantă.

topic_intro_image1