Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Motive

Motivele programului voluntar de înlocuire anvelope autoturisme

Ce anvelope sunt afectate de programul voluntar de înlocuire?
Dimensiunile, profilele și seriile DOT ale anvelopelor afetate sunt:

Marca: Continental
Linie produs: 
Continental PremiumContact 6
Dimensiune: 245/45 R18 Y XL
Serii DOT: DOT 6G8U D6R9 5016 și DOT 6G8U D6R9 1617

Descriere articol             Serii DOT
PremiumContact 6 245/45 R18 Y XL

DOT 6G8U D6R9 5016

DOT 6G8U D6R9 1617

Ultimele 4 caractere din seria DOT identifică periada de producție (săptămână/an). Anvelopele produse în 5016 (săptămâna 50 din 2016) și 1617 (săptămâna 16 din 2017) sunt acoperite de acest program voluntar de înlocuire. Nici o altă dimensiune, profil sau perioadă de producție nu este afectată.

Aici găsiți poze cu peretele lateral pentru a verifica dacă anvelopele dumneazvoastră sunt afectate.

De ce organizăm programul voluntar de înlocuire?

Informații din piețe arată că un număr foarte mic din aceste anvelope au dezvoltat defecte la calea de rulare. Datorită folosirii unui material ce nu era in specificațile acestei anvelope, anvelopa poate dezvolta o formă neuniformă în zona căii de rulare. Acest lucru ar putea duce la contact între anvelopă și vehicul, o performanță redusă la manevrabilitate și performanțe limitate la viteze mari. Până astăzi, Continental nu a primit vreo informație de accidente sau răniri legate de această problemă. Programul de înlocuire este inițiat proactiv pentru a evita un potential risc pentru vehicul șofer sau alți participanți la trafic. Anvelopele afetctate au fost vândute către clienți din Europa, Turcia și Rusia și doar pe segmental de piese de schimb.

Ce ar trebui să faceți dacă dețineți anvelope afectate de program?

Ar trebui să vă asigurați că anvelopele sunt schimbate cât mai rapid. Contactați reprezentatul local din țara dumneavoastră de pe pagina următoare: Contact din țara ta.

Avertisment siguranță:

Recomandăm să verificați dacă anvelopele dumneavoastră sunt afectate și dacă sunt să vă asigurați că anvelopele sunt schimbate cât mai rapid.

Mai multe informații pot fi găsite în secțiunea FAQ !