Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Motive

Motivele programului voluntar de înlocuire anvelope autoturisme

Anvelopa Continental afectată poate fi identificată după cum urmează:

Marca: Continental
Linie produs: ContiPremiumContact 5
Dimensiune anvelopă: 215/60 R 16 99 H XL
Numere și serii DOT: DOT 6G5M D85Y 3317, DOT 6G5M D85Y 3417, DOT 6G5M D85Y 3517 and DOT 6G5M D85Y 3617

Descriere articol            Serii și numere DOT 
ContiPremiumContact 5 215/60 R 16 99 H XL

DOT 6G5M D85Y 3317
DOT 6G5M D85Y 3417
DOT 6G5M D85Y 3517
DOT 6G5M D85Y 3617

Ultimele patru cifre ale seriei DOT indică perioada în care au fost fabricate (săptămâna/anul). Anvelopele afectate vor fi înlocuite fără niciun cost. Nu sunt afectate alte dimensiuni de anvelope, alte perioade de fabricație sau linii de produse.

Aici puteți găsi pozele cu marcajele de pe flancul anvelopei pentru a verifica dacă anvelopele dumneavoastră sunt afectate.

De ce derulăm acest program voluntar de schimbare a anvelopelor?

Feedback-ul din piață indică faptul că un număr foarte mic din aceste anvelope au calea de rulare afectată. Datorită unui material compus nespecificat utilizat în compoziția anvelopelor, suprafața de rulare a acestora s-ar putea separa. Acest lucru ar putea duce la pierderea unor fragmente de cauciuc, cu potențiale efecte negative asupra manevrării autoturismului. Până în acest moment, Continental nu a primit niciun raport cu privire la producerea de accidente sau vătămări corporale care să aibă vreo legătură cu această condiție a anvelopelor. Programul de înlocuire a fost inițiat într-o manieră proactivă, pentru a evita orice potențiale riscuri la care ar putea fi expuși conducătorii auto și alți participanți la trafic. Anvelopele afectate au fost vândute clienților din mai multe țări, din Europa, exclusiv în sectorul anvelopelor de schimb.

Ce trebuie sa faceți daca aveți anvelope afectate?

 Trebuie să schimbați aceste anvelope imediat. Vă rugăm să contactați reprezentantul local din țara dumneavoastră, care il găsiți la următorul link: Contact în țara dumneavoastră.

Măsuri de siguranță:

Recomandăm să verificați dacă anvelopele dumneavoastră sunt afectate, iar dacă da, să le înlocuiți imediat.

Mai multe informații găsiți în Sectiunea FAQ!