Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

Anvelope Vară - Iarnă - All Season

Când am nevoie de anvelope de vară, de iarnă sau all season?

Continental recomandă să utilizați anvelopa potrivită pentru fiecare sezon. Asta înseamnă conducerea cu anvelopele de vară în perioada caldă a anului și cu anvelope de iarnă în perioada rece. În acest fel, aspectele privind siguranța precum și cele economice sunt maximizate în orice condiții meteorologice. Anvelopele pentru toate anotimpurile nu pot oferi performanțe optime în orice condiții.

Regula de aur: Anvelope de vară de la Paște până în Octombrie.

Când aveți nevoie de anvelope de vară?
summer_sit

În timpul perioadei de vremea mai caldă (temperaturi de peste 7 ° C) vă recomandăm să folosiți anvelope de vară. Doar anvelopele de vară pot garanta un nivel ridicat de aderență pe drumuri ude și uscate prin modelele lor de rulare speciale și compuși folosiți. Anvelopele de vară oferă de asemenea o stabilitate ridicată la conducerea în curbe și performanță optimă de randament kilometric la temperaturi ridicate.

Când avem nevoie de anvelope de iarnă?
article_66w_image1

Odată cu apropierea iernii, șoferii ar trebui să înceapă planificarea pentru orice vreme poate apărea. Dacă aveți nevoie de convingere, ascultați doar buletinul meteo. Ei prezic că va exista un mix de zăpadă, gheață, ploaie și perioade uscate. Pentru a face față cu acest amestec de diferite condiții de drum, se recomandă anvelope de iarnă.


Deci, atunci când iarna se apropie, iar termometrul ajunge la 7 ° C - e vremea ca anvelopele dumneavoastră de vară să aibă o perioadă de odihnă. Drumurile vor fi în mod normal reci, umede și alunecoase iar anvelopele de iarnă oferă aderență mult mai bună în aceste condiții decât anvelopele de vară. Pentru siguranța dumneavoastră, este o idee bună să schimbați cu anvelopele de iarnă de la Continental, înainte de începerea sezonului.

Care sunt avantajele anvelopelor de iarnă mai late în timpul iernii?

Pe drumuri uscate sau umede, precum și pe zăpadă compactată, anvelopele late de iarnă oferă avantaje semnificative față de anvelopele standard. Anvelopele de iarnă late îmbunătățesc aspectele legate de siguranță, datorită caracteristicilor de conducere mai bune.

Continental recomandă: Alegeți cel puțin aceeași lățime la anvelopele de iarnă ca la cele de vară. 

wider_winter_tires
Ce trebuie să știți despre anvelopele All Season.

Continental recomandă să utilizați anvelopa potrivită pentru fiecare sezon. Asta înseamnă conducerea pe anvelopele de vară în perioada caldă a anului și pe anvelope de iarnă în perioada rece. În acest fel, aspectele privind siguranța precum și cele economice sunt maximizate în orice condiții meteorologice. Cauciucuri pentru toate anotimpurile nu poate oferi performanțe optime în orice condiții.


article_66w_image1