Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image1_lg

Tehnologie

ContiSilent™ – Zgomot interior redus

Liniștea e tot un zgomot. Unul de lux.

topic_intro_image1

ContiSilent™e o tehnologie Continental pentru reducerea emisiilor de zgomot.

Linkrapid

  • Zgomot interior redus pe orice suprafață carosabilă
  • ContiSilent™ funcționează pe orice condiții de vreme
  • Nici o altă caracteristică nu este afectată
  • Nu e nici un efect negativ la randamentul kilometric și la capacitatea de încărcare
  • Se montează și se depozitează la fel ca anvelopele normale

Despre tehnologie

Zgomot puțin, relaxare multă.

ContiSilent™ e o tehnologie de reducere a emisiilor de zgomot dezvoltată de Continental. E concepută pentru a reduce zgomot interior indiferent de suprafața de rulare. Anvelopele ContiSilent™ sunt prevăzute cu un absorbant în interiorul anvelopei, o spumă poliuretanică, lipită pe zona căii de rulare cu un adeziv special. Indiferent de temperatură, structura spumei rămâne la fel.

ContiSilent™ duce la reducerea zgomotului interior cu până la 9 dB(A), în funcție de tipul vehiculului, viteză și suprafață carosabilă. Momentan tehnologia e disponibilă doar pentru anvelope de vară și e compatibilă cu toate jantele standard. Performanțele anvelopei nu sunt afectate și nici randamentul kilometric sau capacitatea de încărcare. Montarea pe toate cele patru poziții e recomandată.


Detalii tehnice

topic_intro_image1

Anvelopele ContiSilent™ conțin o spumă poliuretanică bazată pe poliester. Este atașată ferm pe cămașa interioară cu un adeziv în zona căii de rulare.

topic_intro_image1

Chiar și la conducerea cu viteze mari, anvelopa ContiSilent™ reduce zgomotul în interiorul vehiculului cu până la 9 dB(A). Nivel zgomotului și a reducerii lui depinde de tipul vehiculului, viteză și de suprafața carosabilă.