Mercedes Benz World 2019
Câștigați o experiență de șofat

 

Continental și Mercedes-Benz îi răsfață pe norocoșii câștigători cu o excursie la Londra, Regatul Unit, cu toate cheltuielile incluse.

Prezentarea generală a premiului

  • Evenimentul are loc de vineri, 3 mai până duminică, 5 mai 2019
  • O experiență de conducere și un tur al muzeului vor avea loc la Mercedes-Benz World 2019 sâmbătă, 4 mai 2019
  • Turul de vizitare al orașului va avea loc la Londra, duminică, 5 mai 2019
  • Premiul include zborurile spre Londra, UK, din țara participantă a câștigătorului, inclusiv transferurile, cazarea la hotel și mesele

Rețineți că evenimentul va avea loc în limba engleză. Pentru a avea o șansă de câștig, participanții trebuie să răspundă corect la ambele întrebări de mai jos.

 
Start

Mercedes-Benz solicită cele mai bune rezultate

Mercedes-Benz are cerințe extrem de exigente în ceea ce privește calitatea vehiculelor și solicită astfel cele mai bune rezultate de la anvelopele aprobate pentru fiecare vehicul. Nu contează dacă sunt anvelope de iarnă pentru sezonul rece sau anvelope de vară pentru căldura arzătoare și drumurile umede: anvelopele MO de la Continental sunt realizate special pentru Mercedes-Benz.

Oferim o gamă largă de anvelope de iarnă și de vară, care se potrivesc perfect mașinii dvs. Mercedes-Benz. Explorați siguranța testată minuțios, fără compromisuri pentru performanța la conducere.

Având în portofoliu peste 800 de modele de vehicule și dimensiuni ale roților între 13 și 23 de inchi, nu este o coincidență că Mercedes-Benz și alți producători de top de automobile au încredere în expertiza Continental ca furnizor principal de echipamente originale. De aceea suntem prima alegere în Europa în rândul montatorilor inițiali iar acest lucru demonstrează calitatea excepțională a produsului.

Utilizăm module cookie pentru a asigura faptul că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Faceți clic aici pentru a afla mai multe sau pentru a schimba setările dvs. privind modulele cookie.