Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Anvelopele SUV de la Continental câștigă testul AutoBild allrad

02/03/2018

Anvelopele SUV de la Continental câștigă testul AutoBild allrad

  •  Revista pentru mașini testează opt anvelope de vară pentru SUV pe șosea și off-road
  •  Anvelopele 265/60 R 18 sunt adecvate pentru modelele off-road mari și SUV-uri
  •  Anvelopele Continental prezintă "calități excepționale de manevrabilitate pe toate suprafețele" 

Hanovra, 2 martie 2018. În testul pentru anvelope de vară desfășurat anul acesta de revista pentru autoturisme AutoBild allrad (No. 4/18), modelul ContiSportContact 5 SUV a fost cotat ca „cel mai bun din cadrul testului”, după o serie de teste pe suprafețe umede și uscate și off-road. Tipul de anvelope dezvoltat de Continental în Hanovra a câștigat în fața altor șapte competitori din Europa, America și Asia. Experții au testat anvelopele 265/60 R 18 în 15 categorii pe șosele umede și uscate, precum și pe iarbă, pietriș fin și grosier, nisip și noroi. Dimensiunea anvelopelor este potrivită pentru mașini off-road mari și SUV-uri; automobilul folosit pentru test a fost un model Mercedes G. “O anvelopă premium, care prezintă calități excepționale de manevrabilitate pe toate tipurile de suprafețe, precizie ridicată a direcției și distanță de frânare scurtă în condiții umede și uscate”, s-a precizat în rezumatul raportului de test, în cadrul căruia tipul de anvelopă oferit de Continental a obținut calificativul “excepțional” și „cel mai bun din cadrul testului”.

Anvelopa ContiSportContact 5 SUV s-a diferențiat de celelalte în timpul testului datorită performanței echilibrate. A obținut primul loc atât la proba frânării pe drum uscat, cât și la testele pe pietriș și pe pistă circulară umedă. Acest tip de anvelopă a prezentat o performanță de manevrare foarte bună pe șosele umede și uscate, completată de distanța de frânare scurtă pe suprafețe umede și rezistența mică la rulare.


Anvelopele SUV de la Continental câștigă testul AutoBild allrad

Anvelopele ContiSportContact SUV 5 sunt potrivite pentru multe modele de SUV și mașini sport. Oferă aderență ridicată și o abordare sigură a virajelor, distanțe scurte de frânare pe șosele umede și uscate și rezistență mică la rulare. Gama include anvelope pentru jante de 17 până la 22 inch, cu un raport între 65% și 35% și lățimi între 195 și 315 mm, fiind autorizată pentru viteze de până la 300 km/h. Mulți producători de mașini au autorizat aceste anvelope sport ca dotări din fabrică pentru autoturisme și SUV-uri.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de