Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă și all season, testate de ACE, ARBÖ și GTÜ

26/09/2018
WinterContact™ TS 860
  • WinterContact TS 860 este câștigătorul testului la comparația dintre anvelopele de iarnă
  • AllSeasonContact cea mai bună anvelopă all season
  • Numai anvelopele Continental au obținut calificativul „foarte recomandat”

Hanovra, 26 septembrie 2018. Sub titlul „Două perechi de încălțări”, clubul automobilistic ACE a publicat în revista destinată membrilor „Lenkrad” (ediția 10/18), efectuat împreună cu clubul automobilistic ARBÖ din Austria și cu organizația de experți GTÜ, rezultatele testului efectuat cu anvelopele de iarnă și all season. Astfel, câștigătoarele au fost modelele de anvelope de la Continental, WinterContact TS 860 și AllSeasonContact. Fiind unicele modele de acest tip din cadrul testului, acestea au primit calificativul cel mai înalt, respectiv „foarte recomandat”. Redacția a testat noile modele de anvelope de iarnă și trei modele de anvelope all season, de dimensiunea 185/65 R 15. Anvelopele testate au provenit de la producători europeni, americani și asiatici, iar vehiculul de testare a fost un Opel Corsa.

În cazul anvelopelor de iarnă, cele de la Continental au obținut cele mai multe puncte din evaluare, la toate criteriile relevante pentru siguranță, ca de exemplu circulația pe carosabil pe timpul iernii, pe carosabilul umed și uscat. Anvelopele WinterContact TS 860 s-au clasat primele din test inclusiv la evaluarea economică.

AllSeasonContact de la Continental a obținut de asemenea primul loc pentru anvelopele all season. „Conti a dat lovitura cu AllSeasonContact. Acesta este convingător pe zăpadă și stăpânește pistele umede”, a concluzionat redacția. Cu toate acestea, anvelopele all season rămân un compromis; cele mai bune rezultate le oferă anvelopele specializate pentru vară și iarnă”, au menționat specialiștii.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de