Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

ContiSportContact 5 ocupă cel de-al 3-lea loc în testul pentru anvelope de vară organizat de revista sport auto

13/03/2017
  • Anvelopa sport de la Continental asigură un nivel ridicat de siguranță pe carosabil umed, prezentând distanțe scurte de frânare, și a obținut calificative maxime pentru acvaplanare

  • Revista atestă de asemenea că aceasta este „echilibrată, asigurând o manevrabilitate precisă”

Hanovra, 13 martie 2017. În cadrul testului pentru anvelope de vară organizat de revista auto  sport auto (ediția 4/17), anvelopa ContiSportContact 5 a ocupat locul 3. Responsabilii cu testarea ai revistei au certificat „ghidarea sa laterală foarte sigură pe carosabil umed, rezistența ridicată la acvaplanare, distanțele scurte de frânare pe asfalt uscat și manipulare precisă și echilibrată.”

Experții de la sport auto au testat șapte anvelope pentru autostradă și trei anvelope semi-slick cu dimensiunea 225/40 R 18 Y, cu un autovehicul Toyota GT 86 ca autovehicul de testare. Ținând cont de rezultatul testelor lor pentru ContiSportContact 5, jurnaliștii au descris-o ca fiind: „super sigură în condiții de acvaplanare și cu timpii cei mai buni de deplasare pe pista de curse.” Experții de la sport auto nu recomandă utilizarea anvelopelor semi-slick pe șosea: „(Anvelopele) au asigurat cu dificultate aderența pe carosabilul umed. Chiar și manevre simple precum frânatul pe carosabil umed au necesitat mai mult spațiu”, au scris aceștia.

Anvelopa ContiSportContact 5 este o anvelopă sport pentru autovehicule mai puternice cu setări mai ferme ale suspensiilor, începând de la modelele din clasa medie în sus. Începând cu acest sezon, acest model și ContiPremiumContact 5 vor fi înlocuite treptat cu noua PremiumContact 6. Anvelopa PremiumContact 6 de la Continental combină caracteristicile optime privind siguranța cu un nivel ridicat de confort, o manevrabilitate precisă și bune performanțe ecologice.  Pentru a atinge acest nou nivel al tehnologiei, dezvoltatorii de anvelope din cadrul Continental au formulat noi compuși, au optimizat designul benzii de rulare inspirându-se de la anvelopa sport de înaltă tehnologie SportContact 6 și au creat o bandă de rulare care asigură deplasări extrem de confortabile. În primul său an, noua anvelopă va fi disponibilă în 70 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri.

Start

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de