Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

SportContact 6 de la Continental își apără locul 1 în cadrul testului organizat de AutoBild sportscars

10/03/2017
  • Anvelopa super sport de la Continental obține punctaj maxim prin performanțele sale echilibrate de nivel superior

  • Jurnaliștii din domeniul auto susțin „caracteristicile excepționale de manevrabilitate”

  • Calificative maxime pentru frânarea pe carosabil uscat și pentru manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat

Hanovra, 10 martie 2017. În cadrul celui mai recent test realizat pe anvelope de vară de revista AutoBild sportscars (ediția 4/17), anvelopa SportContact 6 de la Continental și-a păstrat locul 1 câștigat anul trecut. „Această anvelopă sport premium obține calificative maxime prin caracteristicile sale excepționale privind manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat. Prin manevrabilitatea sa precisă, manevrarea dinamică echilibrată și factorul de confort de excepție, aceasta a sărit direct pe locul 1 al podiumului,” au scris experții. Anvelopa super sport de la Continental a trebuit să-și demonstreze capacitățile într-un număr total de zece discipline. La test s-au prezentat nouă anvelope cu dimensiunea 235/35 R 19 aparținând unor mărci europene, americane și asiatice.

Start

În testele individuale, anvelopa de la Continental a obținut punctaj optim mulțumită performanțelor sale echilibrate la nivelul cel mai ridicat, reflectat prin calificativele de top pentru frânarea pe carosabil uscat și manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat. „Rapidă, precisă și perfectă pe carosabil umed – o adevărată campioană”, au rezumat responsabilii cu testarea ai AutoBild sportscars. În timp ce anvelopa de top a obținut numeroase laude, au existat și calificativele „nerecomandată” pentru două anvelope din testate, în principal din cauza manevrabilității lor pe asfalt uscat. „Pe pista umedă destinată testării manevrabilității, anvelopa din China s-a comportat ca un burete umed”, s-au plâns jurnaliștii după testarea unei anvelope participante la testare.

În cazul SportContact 6, Continental dispune de o anvelopă super sport pentru segmentul UHP din portofoliul său, care a făcut progrese reale comparativ cu predecesoarea sa, ContiSportContact 5 P, în principal în ceea ce privește manevrabilitatea, reacția precisă a direcției și aprobarea V-max pentru viteze de până la 350 km/h ca setare standard. Pentru a transfera performanțele de top îmbunătățite cu 14% la nivelul carosabilului, sub anumite aspecte, tehnicienii din cadrul Continental au reformulat compoziția chimică a benzii de rulare și au reproiectat structura anvelopei. Gama include în prezent 50 de dimensiuni pentru jante cuprinse între 19 și 23 inch și este extinsă constant.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de