Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

AutoBild: Anvelopa PremiumContact 6 a fost cea mai bună din testare și eco-campioană

10/03/2017
  • Noua anvelopă de vară a lăsat în urma sa 51 de anvelope concurente prin performanțele sale echilibrate la cel mai ridicat nivel tehnologic

  • Autobild: „Cele mai bune caracteristici de rulare pe carosabil umed și uscat, performanțe de manevrabilitate dinamică cu răspuns precis al direcției, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed și uscat și kilometraj superior.”

  • 13 anvelope din test nu au trecut testul de siguranță

Hanovra, 10 martie 2017. În cadrul testului de mare anvergură al Autobild privind anvelopele de vară, noua anvelopă PremiumContact 6 s-a clasat pe primul loc din prima încercare (consultați ediția 17/17). Revista a acreditat anvelopa cu „Cele mai bune caracteristici de rulare pe carosabil umed și uscat, performanțe de manevrabilitate dinamică cu răspuns precis al direcției, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed și uscat” și a lăudat „kilometrajul său superior.” Pe scurt, experții au scris: „Câștigătoarea clară a acestui test comparativ este noua PremiumContact 6 de la Continental. Nu a eșuat în niciuna dintre cele 12 discipline de testare și a câștigat nu numai testul general, ci și titlul de „eco-campioană”.

„Suntem încântați de acest rezultat excepțional al testului inițial, deoarece acesta reprezintă simultan două lucruri pentru dezvoltatorii noștri de anvelope: un mare sprijin pentru activitatea lor și motivația ideală de a-și dezvolta în continuare soluțiile la cel mai ridicat nivel tehnologic în viitor”, a declarat Alexander Bahlmann, șef al departamentului de relații publice, Anvelope pentru autoturisme și autoutilitare ușoare, din cadrul Continental.

Start

AutoBild a testat 52 de modele cu dimensiunea 225/50 R 17 aparținând unor mărci europene, americane și asiatice. Autovehiculul de test a fost un BMW seria 3, deși această dimensiune a anvelopei se potrivește și cu un număr mare de autovehicule din clasa compactă și medie. Revista a oferit, de asemenea, atenționări legate de achiziția a 13 modele de anvelope care nu au trecut verificarea de siguranță din cauza distanțelor de frânare „periculos de lungi”.

Noua anvelopă PremiumContact 6 de la Continental combină caracteristicile optime privind siguranța cu un nivel ridicat de confort, o manevrabilitate precisă și bune performanțe ecologice.  Pentru a atinge acest nou nivel al tehnologiei, dezvoltatorii de anvelope din cadrul Continental au dezvoltat noi compuși, au optimizat designul benzii de rulare inspirându-se de la anvelopa sport de înaltă tehnologie SportContact 6 și au creat o bandă de rulare care asigură deplasări extrem de confortabile. Începând cu acest moment, noua anvelopă PremiumContact 6 va înlocui treptat cele două anvelope predecesoare, ContiSportContact 5 și ContiPremiumContact 5. În primul său an, noua anvelopă va fi disponibilă în 70 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de