Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

ContiPremiumContact 5 încheie pe primul loc testarea anvelopelor de vară realizată de ACE, GTÜ și ARBÖ

01/03/2017
  • Anvelopa de vară de la Continental impresionează prin echilibrul său impresionant

  • Un număr total de 11 modele de anvelope cu dimensiunea 215/60 R 17 pentru SUV-uri de mai mici dimensiuni s-au aliniat la start

  • Modelul succesor PremiumContact 6 este deja disponibil la distribuitori

Hanovra, 1 martie 2017. În cadrul recent publicatului test comun al anvelopelor de vară organizat de ACE, GTÜ și ARBÖ, ContiPremiumContact 5 a ajuns fără probleme pe locul 1. Anvelopa căreia i s-a acordat calificativul de top „foarte recomandată” a asigurat cele mai scurte distanțe de frânare pe carosabil umed și uscat în cadrul testului. Nu a prezentat niciun fel de puncte slabe în celelalte teste pe carosabil umed și uscat și a încheiat testarea în rândul celor mai bune modele în ceea ce privește rezistența la înaintare. Acest lucru a demonstrat din nou faptul că, în testele independente, anvelopele pot ocupa un loc fruntaș dacă toate caracteristicile lor se află la cel mai ridicat nivel tehnologic. Dimensiunea testată 215/60 R 17 se potrivește în principal cu numeroase SUV-uri de dimensiuni mai mici; autovehiculul de test în acest caz a fost un Opel Mocca.

Odată cu începerea sezonului anvelopelor de vară, noua PremiumContact 6 va înlocui treptat atât anvelopa premiată ContiPremiumContact 5, cât și ContiSportContact 5 – cu 70 de dimensiuni inițial disponibile pentru jante de 16-21 inch. Noua anvelopă de referință combină caracteristicile de top privind siguranța cu un nivel ridicat de confort și un grad ridicat de caracteristici sport pentru autoturisme și SUV-uri.

Când treceți de la anvelopele de iarnă la anvelopele de vară și de la anvelopele de vară la cele de iarnă, Continental recomandă regula „OEO” – utilizarea anvelopelor de iarnă din octombrie și până la Sf. Paști, iar anvelopele de vară, de la Sf. Paști și până în octombrie. În ciuda unor temperaturi deja primăvăratice, numai anvelopele de iarnă specializate pot garanta marjele maxime de siguranță în zilele reci, cu temperaturi sub punctul de îngheț care sunt în continuare prezente în prognoza meteo. Odată cu apropierea sărbătorii pascale, conducătorii auto cu anvelope de iarnă trebuie să facă o programare la reprezentanța auto locală pentru a trece la anvelopele de vară. Programul nefiind încă foarte încărcat, cu siguranță conducătorii auto își pot rezerva data preferată pentru înlocuirea anvelopelor.

Start

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de