Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Noua anvelopă PremiumContact 6 impresionează în testul AutoBild cu caracteristici de frânare generale optime

27/02/2017
  • Anvelopa de vară de la Continental câștiga prima fază de testare pentru a se califica în finală și este disponibilă în prezent la distribuitori în 70 de dimensiuni pentru jante de la 16 la 21 de inch

  • Raportul complet al testului AutoBild disponibil începând cu 10 martie 2017.

Hanovra, 27 februarie 2017. Cu distanțele de frânare agregate cele mai scurte pe carosabil umed și uscat, noua anvelopă PremiumContact 6 în dimensiunea 225/50 R 17 a încheiat pe primul loc prima parte a testului pentru anvelope de vară realizat de AutoBild și s-a calificat în mod optim pentru cea de-a doua fază a testului. Numai primele 20 de anvelopele dintr-un număr total de 52 de anvelope de la producători europeni, americani și asiatici vor ajunge în runda finală. Responsabilii cu testarea ai revistei au montat anvelopele pe un BMW seria 3 și le-au supus unei frânării complete de la 100 km/h pe carosabil uscat și de la 80 km/h pe carosabil umed.
Cu 69,9 m, PremiumContact 6 a fost singura anvelopă care a rămas sub 70 m atunci când rezultatele celor două teste au fost adunate. Cu această nouă anvelopă, Continental acoperă cu succes distanța dintre o anvelopă pentru berline cu confort ridicat în timpul deplasărilor și o anvelopă pentru modelele sport și SUV-uri. Noua anvelopă PremiumContact 6 combină caracteristicile optime privind siguranța cu un nivel ridicat de confort, o manevrabilitate precisă și bune performanțe ecologice. Rezultatul este un produs care asigură o îmbunătățire a kilometrajului de până la 15 procente și o reducere a rezistenței la înaintare de 5%, fără compromisuri legate de caracteristicile de siguranță. Produsele premium de la Continental cu caracteristicile lor optime privind siguranța aduc o contribuție directă foarte specifică la o siguranță îmbunătățită pe șosea și susțin, astfel, poziția fruntașă țintă pe termen lung a producătorului de anvelope din Germania: Viziunea Zero. Noua anvelopă PremiumContact 6 este disponibilă în prezent de la distribuitori în 70 de dimensiuni pentru jante de la 16 la 21 inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri și va înlocui treptat cele două predecesoare ale sale, anvelopele ContiPremiumContact 5 și ContiSportContact 5.

Start

Anvelopa Uniroyal RainSport 3 din portofoliul de marcă Continental s-a calificat de asemenea în cea de-a doua fază a testului.  Cu o distanță de frânare agregată de 71,1 m, a ocupat locul 6 în testul de frânare. Rezultatele complete ale testului vor fi publicate în ediția 10/2017 a AutoBild care va fi disponibilă începând cu 10 martie 2017.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de