Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

ContiPremiumContact 5 cu tehnologia ContiSeal este triumfătoare în testul pentru anvelope de vară Gute Fahrt

23/02/2017
  • ContiPremiumContact 5 este învingătoare prin echilibrul său excelent și obține calificativul „foarte bine” în toate testele de frânare și testul de acvaplanare

  • Produsul succesor PremiumContact 6 este deja disponibil la distribuitori

Hanovra, 23 februarie 2017. ContiPremiumContact 5 cu tehnologia ContiSeal a primit calificativul „cea mai bună din cadrul testului” în testul anvelopelor de vară organizat de Gute Fahrt, revista auto axată pe modelele Grupului Volkswagen. Anvelopa din Hanovra a câștigat în fața altor nouă anvelope de la producători europeni, americani și asiatici. Echipa editorială a testat anvelope 215/55 R 17 pe un Passat Estate ca autovehicul de test.

Pe scurt, revista a scris: „În acest test, nu putem trece cu vederea anvelopa Conti care este de asemenea aprobată de VW. Numai anvelopa Conti a obținut calificativul „foarte bine” la toate testele privind manevrabilitatea dinamică, incluzând testele de frânare importante și testul de acvaplanare de precauție. Pe lângă acestea, anvelopa este și foarte confortabilă și este foarte silențioasă.” ContiSeal este un agent de etanșare vâscos dezvoltat de Continental pentru a etanșa rapid din interior perforațiile de la nivelul benzii de rulare a anvelopei. Nu mai există necesitatea de a înlocui anvelopa de urgență în cazul în care obiecte ascuțite – de exemplu, cuie – cu un diametru de până la 5 mm pătrund în banda de rulare. Mulțumită ContiSeal, 80% dintre toate perforațiile sunt sigilate imediat. Anvelopele ContiSeal prezintă aceleași performanțe ca anvelopele fără tehnologia ContiSeal și sunt disponibile pentru a fi compatibile cu toate jantele populare.

Start

Noua anvelopă PremiumContact 6 este disponibilă în prezent la distribuitori și va înlocui treptat cele două predecesoare ale sale, anvelopele ContiPremiumContact 5 și ContiSportContact 5. Cu această nouă anvelopă, Continental acoperă cu succes distanța dintre o anvelopă pentru berline cu confort ridicat în timpul deplasărilor și o anvelopă pentru modelele sport și SUV-uri. Noua anvelopă PremiumContact 6 combină caracteristicile optime privind siguranța cu un nivel ridicat de confort, o manevrabilitate precisă și bune performanțe ecologice. Rezultatul este un produs care asigură o îmbunătățire a kilometrajului de până la 15 procente și o reducere a rezistenței la înaintare de 5%, fără compromisuri legate de caracteristicile de siguranță. Noua anvelopă va fi produsă în 70 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri. Continental recomandă conducătorilor auto să înceapă să facă acum programări la distribuitorii auto pentru a trece la anvelopele de vară.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de