Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Cititorii Sport Auto aleg Continental ca cea mai bună marcă de anvelope de iarnă și de vară

14/10/2016
  • Marca premium de anvelope din Hanovra se află pe locul doi la categoria de anvelope UHP

 

Hanovra, 14 octombrie 2016. Pe baza alegerii cititorilor revistei de specialitate Sport Auto la categoria „Best Brand 2016” (Cea mai bună marcă 2016), Continental a fost aleasă de către cei aproximativ 17.000 de participanți cu mai mult de 50 de procente din voturi, la fel ca în ultimii trei ani, ca fiind cea mai bună marcă de anvelope de iarnă. La categoria anvelope de vară, marca premium de anvelope din Hanovra a ocupat de asemenea primul loc, cu peste 55 de procente, urcând cu două locuri în clasament, față de 2015. La categoria anvelope UHP, cititorii au ales Continental cu aproximativ 28 de procente pe locul doi, ceea ce înseamnă de asemenea o urcare cu două locuri în clasament. Cititorii Sport Auto sunt, în general, foarte bine informați cu privire la mașini sport, autoturisme și performanța anvelopelor, deoarece îi preocupă, pe lângă cei mai scurți timpi de tur și aderența maximă și siguranța maximă în condiții la limită.

„Ne bucurăm foarte mult de evaluarea extrem de pozitivă a mărcii noastre premium de anvelope Continental pe care am primit-o din partea cititorilor Sport Auto”, a declarat managerul de comunicare Anvelope autoturisme, Alexander Bahlmann. „Anul trecut ne-am propus ca obiectiv să devenim și mai buni la categoriile anvelope de vară și anvelope UHP. Am reușit acest lucru pe toată linia în 2016. Acum nu prea mai avem loc în sus, dar nu am avea nimic împotrivă să ocupăm primul loc și la categoria anvelope UHP.”

Continental are, cu WinterContact TS 860, WinterContact TS 850 P și WinterContact TS 850 P SUV trei anvelope de iarnă premium, care și-au confirmat în mod impresionant săptămânile trecute poziția de lider tehnologic, prin numeroase rezultate excepționale la teste. Astfel, WinterContact TS 860 a câștigat la AutoBild și Autozeitung, WinterContact TS 850 P SUV a câștigat la auto motor und sport, iar WinterContact TS 850 P a obținut cel mai bun calificativ, „exemplar”, din partea AutoBild sportscars.

Continental recomandă tuturor conducătorilor auto să se ocupe, la nevoie, de comandarea de noi anvelope de iarnă, precum și de stabilirea unor termene corespunzătoare pentru montaj în unități specializate, în interesul tuturor celor implicați.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de