Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Continental s-a clasat pe locul întâi la testarea pneurilor pentru SUV-uri organizată de Autozeitung

18/05/2016
  • Autozeitung: „Continental câştigă testarea detașat“

  • Redacţia testează opt pneuri pentru SUV-uri de mărimea 255/55 R 18

Hanovra, 18 mai 2016. Redacţia revistei Autozeitung a publicat în ediţia sa curentă (12/16) rezultatele la testarea pneurilor de vară pentru SUV-uri. La testare a participat şi ContiSportContact 5 SUV. Evaluarea redacţiei, după testarea conform a 20 de criterii, este următoarea: „Continental câştigă testarea detașat“. Specialiştii din Köln au comparat opt pneuri pentru SUV-uri aparținând unor mărci europene, asiatice şi americane de dimensiunea 255/55 R 18. Vehiculul de testare a fost un BMW X5 35i. Pe lângă criteriile uzuale de testare a pneurilor pe asfalt uscat şi umed, „tălpile maşinii“ au fost supuse şi unei evaluări pe drumuri off-road, pe iarbă, nisip, noroi şi pietriş. La evaluarea finală a criteriilor principale - caracteristicile de deplasare offroad, pe carosabil umed şi uscat - ContiSportContact 5 SUV s-a clasat pe primul loc.

„Câştigătorul clar al acestui test este Continental, care este liderul testării în toate condiţiile“, rezumă Autozeitung. Pneurile departamentului de proiectare din Hanovra s-au comportat cel mai bine la frânarea pe carosabilul umed şi uscat, iar la evaluarea off-road acestea au înregistrat de asemenea cele mai bune valori la tracţiunea pe pietriş şi iarbă. Cu rezultatul general de 331 de puncte, pneurile Continental au obținut de departe primul loc

Dimensiunea de pneuri testată de redacţie se potriveşte unei game largi de mărci de SUV-uri şi autovehicule 4x4 fabricate de producători europeni, asiatici şi americani. Continental produce pneuri pentru o gamă variată de SUV-uri cu diametrele între 18 şi 22 de inci.

Start

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de