Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

AutoBild sportscars oferă anvelopei SportContact 6 calificativul de cea mai bună din test

04/03/2016
  • Noua anvelopă UHP de la Continental pe primul loc la primul test comparativ al revistei AutoBild sportscars la care participă
  • “Anvelopa SportContact 6 e foarte convingătoare,” spun specialiștii

Hanovra, 4 Martie 2016. La primul test la care participă, Noua anvelopă UHP de la Continental, SportContact 6, a obținut primul loc. La terminarea testului, ce a acoperit 10 criterii diferite, jurnaliștii experți de la revista AutoBild sportscars a o ferit anvelopei super sportive concepută de Continental în Hanovra calificativul “exemplar” și primul loc în clasament. Pentru a reuși să  câștige, anvelopa de ultimă generație de la Continental a trebuit să își dovedească calitățile pe carosabil du și uscat dar și la rezistența la rulare. “La primul test la care participă, anvelopa SportContact 6 a fost foarte convingătoare,” au rezumat experții. “Cu o manevrabilitate impresionantă și o precizie bună a direcției la viraje, noua anvelopă Continental SportContact 6 a făcut o impresie bună,” au raportat ei. “Cea mai recentă anvelopa SportContact de la Continental a preluat conducerea în disciplina supremă a testelor comparative pe anvelope ultraperformante.”

Odata cu noua anvelopa UHP de la Continental, alte cinci anvelope din Europa, Asia și America au fost testate în dimensiune 255/35 R 20 pe axa față și 295/30 R 20 pe axa spate. Vehiculul de test a fost un Jaguar F-Type. "Desigur, suntem incantati de performantele deosebite ale noii noastre de anvelope high-tech sportivă, SportContact 6", a spus Alexandra Bahlmann, Director Departament Comunicare, anvelope de pasageri la Continental. "Aceste rezultate ale testelor oferă dovada clară a capacității noii noastre anvelope UHP premium de a transfera tehnologiile nou dezvoltate cu care este înzestrat în îmbunătățiri ale performanței realizate pe șosea."

Continental a prezentat pentru prima oară noua anvelopă SportContact 6, cea mai recentă anvelopa super-sport pentru segmentul de ultra înaltă performanță, la finalul verii trecută. La dezvoltarea acestei anvelope, inginerii Continental reinventat practic compoziția chimică a benzii de rulare, precum și modelul benzii de rulare și construcția anvelopei. Peste 40 de dimensiuni sunt disponibile în prezent la dealerii de anvelope pentru jante de 19 pana la 23 de inch, iar dimensiuni noi vor fii adăugate constant. Anvelopa SportContact 6 e produsă la fabricile de anvelope Continental din Korbach, Germania și Otrokovice, Republica Cehă.

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de