Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

stage_image

Servicii Media

Anvelopele de vară Continental ContiSportContact 5 au câştigat testul anvelopelor de vară al automotor und sport

19/03/2015
  • Anvelopele Continental au fost singurul produs care a primit calificativul "foarte recomandate"
  • Anvelopele Uniroyal RainSport 3 au reuşit să obţină calificativul "recomandate" în cadrul testării pentru anvelopele premium
  • Nouă anvelope de vară cu dimensiunile 225/50 R 17 au fost testate; modelele asiatice nu au trecut testul

 

Într-un articol intitulat "Cele mai bune anvelope pentru gama medie", revista auto motor und sport (ams, ediţia 7/15) a realizat o comparaţie între performanţele celor mai noi modele de anvelope de vară. Anvelopele ContiSportContact 5 au fost câştigătorul de necontestat al locului I şi au reprezentat singurul model care a primit calificativul cel mai ridicat "foarte recomandate". Anvelopele au primit calificativul general cel mai ridicat în cadrul unei comparaţii a performanţelor pe carosabil umed, iar experţii au apreciat echilibrul acestora în cadrul evaluării caracteristicilor lor în condiţii de carosabil uscat. "Anvelopele ContiSportContact 5 (...) nu au părut să prezinte nicio slăbiciune în urma testelor realizate pe carosabil umed", au rezumat aceştia după testele efectuate pe suprafeţe carosabile ude. Pentru testele pe asfalt uscat, aceştia au rezumat rezultatul în următorul mod: "Stabile cu distanţe scurte de frânare." Anvelopele de ploaie RainSport 3 de la Uniroyal care au fost reprezentate în cadrul testului şi-au dovedit performanţele obţinând calificativul "recomandate" într-un test dominat de mărcile premium. Redactorii au apreciat în special "caracteristicile excelente la acvaplanare ale acestor anvelope".

Experţii de la ams au inclus în test nouă modele de anvelope de la producători din Europa, America şi Asia; a fost testată dimensiunea de 225/50 R 17 W care este frecvent montată pe autovehiculele din gama medie. Autovehiculul de testare a fost un Mercedes-Benz clasa C. Calificativul "foarte recomandate" a fost acordat o singură dată, şase produse au primit calificativul "recomandate", o anvelopă a primit calificativul "recomandată condiţionat", iar o alta a primit calificativul "nerecomandată".

Alin Raicu

Marketing Manager

Continental Automotive Products SRL
Avram Imbroane, nr.9
300129 Timișoara

Telefon: +40 356 404 200
Fax: +40 356 404 371
@: alin.raicu@conti.de